Graafschap College

Doetinchem

Over Graafschap College

Bedrijfsactiviteiten van Graafschap College

Met bijna 10.000 studenten en meer dan 900 medewerkers is het Graafschap College het grootste regionaal opleidingencentrum (roc) voor beroepsonderwijs en educatie in de Achterhoek en een deel van de Liemers. We bieden onderwijs aan in nagenoeg alle richtingen, vanuit meerdere locaties in Doetinchem, Groenlo en Winterswijk. Het Graafschap College is een grote organisatie, maar we richten ons onderwijs kleinschalig in. De verschillende locaties hebben een eigen karakter en sfeer. We doen er alles aan om studenten een veilige en vertrouwde leeromgeving te bieden.

Bedrijfscultuur bij Graafschap College

Het Graafschap College is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Docenten voor de verschillende sectoren en opleidingen, die beroeps-generieke of beroepsspecifieke vakken kunnen geven. Mensen uit de praktijk die persoonlijke ervaringen in hun lessen meenemen en daarmee de beroepspraktijk in school brengen. Ondersteunende medewerkers die zorgen voor beleidsontwikkeling en -ondersteuning, financiën, personeelszaken, ICT, PR en communicatie, facilitaire zaken en huisvesting. En natuurlijk (lio-) stagiairs en afstudeerders.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Graafschap College

Werken bij het Graafschap College is werken in het onderwijs. Werken met jonge mensen die een beroepsopleiding volgen, die aan het begin staan van hun carrière. Een dynamische omgeving, niet alleen voor docenten maar ook voor ondersteunende medewerkers. Werken bij het Graafschap College betekent ook werken in een team van gemotiveerde professionals, waar je de ruimte krijgt om bij te dragen aan het gezamenlijk resultaat. Je levert een bijdrage aan ‘excellent onderwijs voor een innovatieve regio’. Werken bij het Graafschap College is ook: het beste uit jezelf halen en jezelf blijven ontwikkelen.

Bedrijfsvideo Graafschap College

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Graafschap College

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Onderwijs, cultuur en wetenschap
Bedrijfsgrootte
> 500 medewerkers
Telefoonnummer
0314 353 500 0314 353**** Toon
Locatie
Doetinchem