FRISS werkt BV

Doetinchem

Over FRISS werkt BV

Bedrijfsactiviteiten van FRISS werkt BV

Friss werkt doet niets liever dan mensen met de juiste werkmentaliteit aan een passende baan helpen. We richten ons hierbij vooral op de aanpakkers binnen de bouw-, techniek-, logistiek- productie en banen in de commerciële sector.

We willen bouwen aan teams die onze uitzendkracht en klant met betrokkenheid, enthousiasme en ondernemerschap helpen aan goed gekwalificeerd personeel. Dit doen we met oog voor de ander en we zijn gericht op de lange termijn relatie. We zijn er trots op dat we gedreven werken binnen een positieve cultuur. Onze klanten en uitzendkrachten merken dat!

De medewerkers van FRISS werkt staan graag voor je klaar om een passende baan voor je te vinden. Kunnen we iets voor jou betekenen? Neem contact met ons op!

Bedrijfscultuur bij FRISS werkt BV

Korte lijnen, duidelijke communicatie
De missie van FRISS werkt is helder. Wij doen niets liever dan jou aan een passende baan helpen. Uitzenden is voor ons geen doel op zich. We zijn pas echt tevreden als we jou op langere termijn een baan aan kunnen bieden. We hebben hart voor mensen die van hun vak houden, van aanpakken weten en graag hun handen uit de mouwen steken.

Een frisse blik op uw organisatie:
personeelsbeleid
HR – advisering
Payrollen
Uitzenden
Reorganisatie & interim management
Kies een goede en betrouwbare partner!

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door FRISS werkt BV

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Handel en dienstverlening
Bedrijfsgrootte
1 tot / met 5 medewerkers
Telefoonnummer
0314-646102 0314-64**** Toon
Locatie
Doetinchem