Frappant, bureau voor spetterende communicatie

Aalten

Over Frappant, bureau voor spetterende communicatie

Bedrijfsactiviteiten van Frappant

Frappant. Het is een veelzeggende naam die sinds 1974 onlosmakelijk is verbonden aan reclame en sinds jaren aan online en offline communicatie en design. Frappant bestaat uit een groep creatieve professionals die zich door de jaren heen ontwikkeld hebben van full service reclamebureau tot een toonaangevend full service crossmedia communicatiebureau in de Achterhoek (Gelderland). Vanuit het voormalige zwembad van Aalten zorgt Frappant voor spetterende communicatie.

We richten ons op deze vijf onderdelen van marketing en communicatie om merken sterker te maken:
– IDENTITEIT
– CREATIVITEIT
– STRATEGIE
– CONTENT
– REALISATIE

Bedrijfscultuur bij Frappant

Sterke merken bouwen, dat is waar we bijna dagelijks mee bezig zijn. De ultieme merkwaarden naar boven halen en krachtig neerzetten in een stevige strategie en opvallende creativiteit. Niet altijd even makkelijk, maar elke keer een boeiend en spannend proces. We werken dagelijks voor uiteenlopende branches, van industrie tot zorg, van bouw en infra tot retail. We zetten alles in het werk om deze merken groter én succesvoller te maken. Want daar worden we allemaal blij van.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Frappant

Werken bij Frappant betekent ‘work hard, play hard’. We gebruiken onze Achterhoekse mentaliteit om aan te pakken, om afspraken na te komen en verwachtingen te overtreffen. Maar we werken om te leven, dus zijn we ook heel goed in genieten. Of dat nu een vrijdagmiddagborrel in onze eigen lunchroom is, of een dagje Amsterdam met ’t hele team.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Frappant, bureau voor spetterende communicatie

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Media en communicatie
Bedrijfsgrootte
11 tot / met 20 medewerkers
Telefoonnummer
0543 49 44 44 0543 49 4**** Toon
Locatie
Aalten