Dutch Thermal Engineering

Gaanderen

Over Dutch Thermal Engineering

Bedrijfsactiviteiten van Dutch Thermal Engineering

 

DTE b.v. is gevestigd in Gaanderen en zorgt samen met ca. 50 medewerkers voor de ontwikkeling, engineering en fabricage van alle mogelijke koel- en verwarmingsmachines. Veruit de meeste van onze machines worden op klantspecificatie gebouwd. DTE levert aan diverse sectoren, waaronder voedingsmiddelen-, verpakking-, en biogasindustrie, als ook de chemische industrie en off-shore. Iedere sector heeft hierin zijn specifieke wensen en DTE heeft de kennis en kunde om aan de diverse eisen te voldoen.

 

Bedrijfscultuur bij Dutch Thermal Engineering

 

DTE biedt al haar werknemers een mooi toekomstbeeld. Iedereen kan cursussen en leertrajecten volgen om zo het meest uit zijn/haar ontwikkeling te halen. Werken bij een te gek internationaal bedrijf én je ontwikkelen, Wie wilt dat niet?

 

Stage lopen, afstuderen of werken bij Dutch Thermal Engineering

 

Om bij DTE een stageplek of een startersfunctie succesvol te vervullen, is het belangrijk dat jij flexibel bent en weet waar jouw sterke punten liggen. Je kunt goed in een groep samenwerken en bent niet bang om je eigen initiatieven te tonen. Niet elke functie, maar bij veel functies is het belangrijk dat jij de basis van de Engelse en Duitse taal beheerst.

 

Sfeerbeelden van Dutch Thermal Engineering

Bedrijfsvideo Dutch Thermal Engineering

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Dutch Thermal Engineering

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
0315-328311 0315-32**** Toon
Locatie
Gaanderen