De Pedaleur

Doetinchem

Over De Pedaleur

Bedrijfsactiviteiten van de Pedaleur

Wij zijn een specialist als het gaat om sportieve fietsen zoals racefietsen en mountainbikes. Daarnaast hebben wij ook het overige pakket aan soorten fietsen in onze 1900 vierkante meter grote showroom zoals kinderfietsen, stadsfietsen, hybride fietsen en e-bikes.

Ons gehele team heeft een passie voor fietsen waardoor wij de klant goed kunnen adviseren. Andere werkzaamheden die wij dagelijks uitvoeren zijn de reparatie van fietsen en de verkoop van fietsen. In onze grote showroom hebben wij vele merken met de daarbij behorende fietsen uit ieder prijssegment. Ook de exclusieve fietsen staan bij ons in de showroom. Zo hebben wij de EMX-7 racefiets van het merk Eddy Merckx in de showroom staan met een waarde van €14.495,- ! Normaal gesproken vind je zulke fietsen alleen op beurzen. Echte fietsliefhebbers bezoeken ons zelfs om een kijkje te nemen naar dit model. Andere punten waarmee wij ons onderscheiden zijn de speciale vrouwenafdeling en onze uitgebreide webshop.

Wij als Pedaleur zijnde zijn ook erg betrokken bij wielerverenigingen in de regio. Dit doen we zowel d.m.v. sponsoring, maar ook door zelf actief deel te nemen. Bijna al onze medewerkers zijn erg actief bezig met fietsen!

Bedrijfscultuur bij de Pedaleur

“Bij ons is er sprake van een erg open bedrijfscultuur. Wij zijn een platte organisatie. Er is bij ons geen sprake van hiërarchie; iedereen is gelijk! Ook krijgt ons personeel veel vrijheid en ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Ieder jaar houden wij voor het gehele personeel en de daarbij horende gezinnen een barbecue. Ook wordt er ieder jaar een bedrijfsuitje georganiseerd. Ieder jaar zijn het 2 andere personeelsleden die de verantwoordelijkheid voor het organiseren van deze dag op zich nemen. Zo zijn wij vorig jaar naar het strand geweest waar we zijn gaan strandzeilen.”

Stage lopen, afstuderen of werken bij de Pedaleur

Allereerst moet een nieuwe werknemer affiniteit hebben met fietsen en over de nodige kennis beschikken. Ook moet hij of zij goed samen kunnen werken en er helemaal voor willen gaan.

Ook voor HBO-ers is het mogelijk om bij ons stage te lopen. Echter is deze mogelijkheid er niet altijd. Het ligt er maar net aan of we een opdracht hebben openstaan die kan worden ingevuld door een HBO student. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om een marketingopdracht. Affiniteit met fietsen is meestal wel een pré!
Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door De Pedaleur

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Handel en dienstverlening
Bedrijfsgrootte
11 tot / met 20 medewerkers
Opgericht in
1989
Telefoonnummer
+31 314 330 921 +31 314 330**** Toon
Locatie
Doetinchem