Covadis BV.

Doetinchem

Over Covadis BV.

Bedrijfsactiviteiten van Covadis BV.

Softwarehuis Covadis is gespecialiseerd in maatwerk software. Dit doen we geheel in eigen stijl. In overleg met de opdrachtgever wordt een multidisciplinair en zelfsturend ontwikkelteam in het leven geroepen. Een team kan bestaan uit ontwikkelaars, testers, software architecten en analisten. Bij het ontwikkelen van de applicaties is veel ruimte voor creativiteit en innovatie. Bij Covadis wordt onder andere gewerkt met technieken als .NET (C#), Azure, Microservices, PHP en JavaScript.

Bedrijfscultuur bij Covadis BV.

Covadis groeit hard en er is veel ruimte voor nieuw talent. Ondanks deze groei is het karakter van het softwarehuis nooit veranderd. Bij Covadis werken we met plezier. Er wordt veel gelachen en we trekken graag samen op. Bijvoorbeeld met de gezamenlijke lunch, de LAN-party’s en de toffe borrels of uitjes. Uiteraard is alles vrijblijvend, maar een werkdag bij Covadis is nooit saai. Dan hebben we het nog niets eens over de innovaties. De ontwikkelaars zitten niet de hele dag in een hokje bugs te fixen, maar ontwikkelen prachtige toepassingen in samenwerking met de klant waarbij de nieuwste technieken gebruikt worden. ‘Onze jongens’ byten zich graag vast in allerlei uitdagingen en maken tussendoor graag tijd voor broodjes bapao en slechte woordgrappen.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Covadis BV.

Covadianen zijn gek op technische uitdagingen en vormen een buitengewone groep mensen. Of het nu gamen, sporten of zelfs racen is, bij Covadis komt een divers scala aan hobby’s voorbij. Wat ze gemeen hebben is hun passie voor softwareontwikkeling. Deze echte ‘nerds’ hebben van die hobby hun beroep gemaakt. De online wereld speelt een belangrijke rol in hun leven. Tijdens de lunch zal het eerder over Iron Man en Super Mario gaan, dan over Ronaldo of Van Gaal. Dit zorgt voor een informele en prettige sfeer binnen het softwarehuis.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Covadis BV.

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
ICT / IT
Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Telefoonnummer
026-361 66 00 026-361 6**** Toon
Locatie
Doetinchem