Careaz

Lichtenvoorde

Over Careaz

Bedrijfsactiviteiten van Careaz

Prettig wonen en leven in Aalten, Berkelland en Oost Gelre voor kwetsbare ouderen. Genieten van wat het leven te bieden heeft, mét de zorg die nodig is. Careaz maakt het mogelijk. Wij bieden ondersteuning thuis, een fijn nieuw thuis of activiteiten dichtbij huis. Altijd met persoonlijke aandacht. Wij koesteren het contact met onze cliënten en hun naasten en dragen graag bij aan hun geluksmomenten!

Bij ons krijg jij als professional de ruimte om te werken met persoonlijke aandacht. Aandacht voor de ouderen die je ondersteunt. Aandacht voor collega’s met wie je samenwerkt. En aandacht voor jezelf, zodat jij met plezier je werk doet en het beste van jezelf kunt laten zien.

Bedrijfscultuur van Careaz

Persoonlijke aandacht betekent dat we bij vragen op het gebied van zorg en dienstverlening altijd met elkaar in gesprek gaan. We willen weten wat bijdraagt aan een prettig en zo zelfstandig mogelijk leven op het moment dat daar zich uitdagingen in voordoen. Bij Careaz vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en trots bent op wat je doet voor anderen. Daarom krijg je veel ruimte om samen met je team eigen keuzes te maken en je talenten voluit te benutten en ontwikkelen.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Careaz

Je werkt graag in teamverband en bent niet bang voor een uitdaging. Je bent bereid om vanuit eigen initiatief jezelf te ontwikkelen in de praktijk en wilt graag nieuwe dingen leren.

Bedrijfsvideo Careaz

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Careaz

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Gezondheidszorg en -welzijn
Bedrijfsgrootte
> 500 werknemers medewerkers
Telefoonnummer
085 8885948 085 888**** Toon
Locatie
Lichtenvoorde