Zorg Samen Gelderland

Doetinchem

Over Zorg Samen Gelderland

Bedrijfsactiviteiten van Zorg Samen Gelderland

Zorg Samen Gelderland en dochterbedrijf Gonca thuiszorg /dagbesteding verzorgen wijkverpleging, verzorging, individuele begeleiding en groepsbegeleiding. Zorg Samen Gelderland ontwikkelt een zorgaanbod op maat dat aansluit bij de beleving van de cliënt. Onze kernwaarden zijn: persoonlijke betrokkenheid, wij stellen onze cliënt centraal en zijn als organisatie laagdrempelig.

Op basis van de (zorg) behoeften en wensen van onze cliënten bieden wij verschillende soorten zorg en activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van de gezondheid, de zelfredzaamheid en het welzijn van de mens. Cliënten kunnen vertrouwen op een professionele en deskundige hulpverlening. De medewerkers spreken de taal en kennen de culturele en religieuze achtergrond.

De organisatie is multicultureel en van oorsprong ontstaan vanuit de Turkse gemeenschap, inmiddels worden diverse nationaliteiten bediend.

www.goncathuiszorg.nl: Zorg Samen Gelderland

Bedrijfscultuur bij Zorg Samen Gelderland

Onze medewerkers vormen het hart van onze organisatie. Vanuit deskundigheid van onze medewerkers willen wij onze dienstverlening uitbreiden. Onze cliënten staan centraal en verdienen een optimale zorgverlening. Iedereen moet de kans krijgen om aan het maatschappelijke en het sociale leven deel te kunnen nemen.

Als organisatie werken wij met medewerkers die gericht geschoold zijn op MBO- HBO niveau. Dit zijn zorgmedewerkers, pedagogen, maatschappelijk werkers en begeleiders die in staat zijn de cliënten met uiteenlopende problematiek te begeleiden, zowel individueel als in groepsverband.
De dagbesteding en het hoofdkantoor zijn gevestigd in Doetinchem aan de Dichterseweg.
De thuiszorg biedt cliënten 24/7 de zorg die ze nodig hebben.

Er wordt gewerkt volgens het kwaliteitssysteem Prezo. Zorg wordt verleend middels de WMO, de ZVW (zorg in natura). De organisatie bevindt zich in een transitie van VOF naar een holding, want de organisatie heeft de voornemens om een extramurale setting op te zetten voor de cliënten.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Zorg Samen Gelderland

Wij willen graag dat onze medewerkers service en kwaliteit gericht zijn en mee willen werken aan kwaliteitsverbetering van de zorg en dienstverlening. De medewerker kijkt dan ook vanuit de cliënt naar de zorg en biedt in overleg met de cliënt zorg op maat aan.

Aanvullende informatie

In geval van een bijbaan is de functieomschrijving in overleg bespreekbaar.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Zorg Samen Gelderland

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
11 tot / met 20 medewerkers
Telefoonnummer
0314 763 644 0314 763**** Toon
Locatie
Doetinchem