Betaald Voetbal De Graafschap B.V

Doetinchem

Over Betaald Voetbal De Graafschap B.V

Bedrijfsactiviteiten van Betaald Voetbal De Graafschap B.V

Betaald Voetbal De Graafschap B.V., vaak eenvoudigweg De Graafschap genoemd, is een professionele voetbalclub gevestigd in Doetinchem, Nederland, en speelt op dit moment op het hoogste niveau die er in het betaald voetbal is: de eredivisie.

Naast het voetbal gebeuren, gebeurd er uiteraard ook veel achter de schermen. Zo is er een commerciële en financiële afdeling aanwezig. Hier wordt voornamelijk naar de langere termijn gekeken. Daarnaast zijn er nog de afdelingen Ticketing, Facilitair, Horeca en Communicatie. Hier wordt meer van wedstrijd naar wedstrijd geleefd.

De doelstelling voor de langere termijn is het structureel spelen van betaald voetbal op het hoogste niveau in Nederland. Dit moet wel te realiseren zijn op financieel verantwoorde wijze. De Graafschap streeft er dan ook naar om met een mix van eigen jeugdspelers, regiospeler, outsiders en ervaren spelers een dusdanig team samen te stellen dat het mogelijk maakt om op het hoogste niveau mee te spelen. Om dit ieder jaar te kunnen bewerkstelligen is er een grotere begroting nodig dan dat er nu beschikbaar is. Daarom is het nieuw, groter stadion een must voor De Graafschap.

Het stadion van De Graafschap, de Vijverberg, biedt ruimte aan 12.600 bezoekers. Rond 2014 wil De Graafschap verhuizen naar een nieuw onderkomen. Dit nieuwe stadion moet een capaciteit gaan krijgen van ongeveer 18.000 toeschouwers. Deze extra capaciteit moet ervoor gaan zorgen dat het budget dusdanig omhoog gaat dat het voor De Graafschap mogelijk is om ieder jaar op het hoogste niveau mee te doen.

Op dit moment is de Vijverberg geregeld uitverkocht en komen er ieder jaar meer seizoenkaarthouders bij. Daarnaast worden er geregeld imago onderzoeken uitgevoerd over de Nederlandse voetbalclubs. Hier eindigt De Graafschap al vaak in de middenmoot, boven de andere Gelderse clubs Vitesse en NEC! De kans dat het nieuwe stadion in de toekomst ook uitverkocht zal zijn is dus zeker aanwezig!

Bedrijfscultuur van Betaald Voetbal De Graafschap B.V

Bij De Graafschap heerst een typische voetbalcultuur. Er moet veel geschakeld worden om op situaties die telkens kunnen veranderen in te spelen. Daarnaast kijken er duizenden mensen met je mee, wat soms ook voor enige druk kan zorgen.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Betaald Voetbal De Graafschap B.V

Voor de meeste functies binnen De Graafschap is enige affiniteit met voetbal een vereiste. Daarnaast moet een nieuwe werknemer wel enige basiskennis hebben van zijn of haar vakgebied aangezien

Aanvullende informatie

De Graafschap krijgt ieder jaar vele aanvragen binnen van studenten omtrent stages. Het aanbod is echter vele malen kleiner dan deze vraag. Helaas moeten wij dan ook vaak ‘’nee’’ verkopen.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Betaald Voetbal De Graafschap B.V

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Handel en dienstverlening
Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
0314-368450 0314-36**** Toon
Locatie
Doetinchem