B&D Personeelsdiensten

Doetinchem

Over B&D Personeelsdiensten

Bedrijfsactiviteiten van B&D Personeelsdiensten

B&D Personeelsdiensten heeft zeer diverse werkzaamheden. Naast werving & selectie, detacheren, leerwerktrajecten en uitzenden zijn we sterk in het bemiddelen van multilinguals, allochtonen en re-integratieprojecten.

Uitzenden / Detacheren
Door tijdelijk personeel in te zetten, kunnen organisaties snel werkpieken opvangen, projecten opstarten en vast personeel tijdelijk vervangen. B&D Personeelsdiensten is de partner als het gaat om snel, flexibel en betrouwbaar inzetten van tijdelijk personeel. Of het nu gaat om een korte termijn oplossing of een langere inzet, dat maakt niet uit. Mede door ons landelijke netwerk en uitstekende bereikbaarheid bouwen wij een vertrouwensband op met de opdrachtgever. Payroll Als Payroll bedrijf nemen wij het juridisch werkgeverschap van een bedrijf over en verzorgen de gehele administratie die hier uit voortkomt. Dit wil zeggen dat wij medewerkers een passend arbeidscontract aanbieden en vervolgens aanmelden bij alle benodigde instanties zoals de belastingdienst. Ook verzorgen wij de werknemersverzekeringen, loonbelasting aangifte, pensioenopbouw en salarisbetalingen.

Contractmanagement
Een nieuw product van B&D Personeelsdiensten BV is contractmanagement. Wij lossen alle contractproblemen op. Werving & Selectie B&D Personeelsdiensten werft en selecteert geschikte kandidaten, zodat een onderneming niet zelf tijd kwijt is met het werven en selecteren. Kandidaten kunnen ook via ons gehuurd worden voor een proeftijd van een maand. Een bedrijf kan later beslissen of hij de kandidaat in dienst neemt of niet.

Interim Services
Als een onderneming worstelt met een management vraagstuk, biedt B&D Personeelsdiensten de oplossing met een ervaren Interim Manager. Internationale Zorg B&R Zorg(t) is een onderdeel van B&D Personeelsdiensten. B&R Zorg(t) biedt kandidaten de mogelijkheid om in Zuid-Amerika een medische carrière aan te gaan. Dit op basis van detachering, voor bepaalde en onbepaalde tijd.

Buddyproject B&D
Personeelsdiensten is maatschappelijk betrokken. Dit toont zij door deel te nemen aan het ‘buddyproject’. Dit project is opgezet om werkloze jongeren aan het werk te helpen.

Bedrijfscultuur bij B&D Personeelsdiensten

Bij B&D Personeelsdiensten kun je rekenen op creatieve en betrokken collega’s. Er wordt in teamverband gewerkt, waar kennis wordt gedeeld en op gelijkwaardig niveau met elkaar wordt omgegaan. Bij B&D Personeelsdiensten vind je een stimulerende cultuur die het beste in mensen naar boven haalt. Vanuit passie voor het vak wordt er naar het allerbeste gestreefd. B&D Personeelsdiensten weet wat er speelt in de maatschappij en mengt zich er actief in. Een strakke hiërarchische structuur kennen we niet. Wel een informele en uitdagende werkomgeving in een huiselijke sfeer.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door B&D Personeelsdiensten

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Handel en dienstverlening
Bedrijfsgrootte
6 tot / met 10 medewerkers
Telefoonnummer
0314-395191 0314-39**** Toon
Locatie
Doetinchem