Alfa Accountants en Adviseurs

Aalten

Over Alfa Accountants en Adviseurs

Bedrijfsactiviteiten van Alfa Accountants en Adviseurs

Alfa Accountants en Adviseurs biedt persoonlijke diensten op het gebied van accountancy en fiscaal en juridisch advies. Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij de klant om de hoek. In de Achterhoek heeft Alfa Accountants en Adviseurs kantoren in Aalten, Winterswijk, Zelhem en Zutphen.

Aanvullende informatie bij Alfa Accountants en Adviseurs

Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op onze vacaturesite www.werkenbijalfa.nl.

Bedrijfscultuur bij Alfa Accountants en Adviseurs

Alfa is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als toekomstige collega betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en waar je mee bouwt aan de ontwikkeling van het kantoor. Alfa kent geen partnerstructuur, maar biedt jou de mogelijkheid om te participeren in onze organisatie. Hoe mooi is het dat je op verjaardagen kunt zeggen dat je eigenaar bent van Alfa?

Onder andere door onze Alfa Academie bieden we jou de mogelijkheid om binnen een professionele sfeer door te groeien en jezelf continu te ontwikkelen. De werksfeer is prettig, doorgroeimogelijkheden zijn er volop.

Sfeerbeelden van Alfa Accountants en Adviseurs

Bedrijfsvideo Alfa Accountants en Adviseurs

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Alfa Accountants en Adviseurs

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Justitie, veiligheid en openbaar bestuur
Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
06-10161655 06-1016**** Toon
Locatie
Aalten