Advies Anno Nu

Doetinchem

Over Advies Anno Nu

Bedrijfsactiviteiten van Advies Anno Nu

Advies Anno Nu bouwt mee aan de toekomst van hun klanten – met automatisering – met een financiële administratie die altijd up-to-date is – met veel bellen – met persoonlijk inzicht verschaffen, soms via ingebouwde dashboards, soms via gekoppelde software en altijd met mondelinge uitleg – met vaste maandelijkse abonnementen en met een lachend gezicht!

Bedrijfscultuur bij Advies Anno Nu

Wij bouwen niet alleen aan de toekomst van onze klanten, maar ook aan de jouwe. Omdat wij qua ontwikkelingen ver vooruit lopen op andere administratie- en accountantskantoren en steeds maar doorontwikkelen, lift jij daar vanzelf op mee én lever je je eigen bijdrage daaraan. We maken vaak kleine stapjes vooruit en iedereen die daar input aan wil geven mag dat ook echt. Ideeën worden niet onder tafel geschoven, maar er wordt wat mee gedaan. Vergaderen doen we niet, overwerken evenmin, borrelen en tafelvoetbal wel. En uiteraard is ons kantoor geen saaie bedoening, maar hebben we aangenaam ruime ademende groene ruimtes en drie kantoorhonden.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Advies Anno Nu

Ben jij iemand die houdt van vragen stellen? Die nieuwsgierig is en he-le-maal klaar met school waarbij ze je precies vertellen wat je moet doen? Heb je het gehad met alle stampwerk en sta je te springen om het geleerde in praktijk te brengen? Dan zou je wel eens heel goed bij Advies Anno Nu kunnen passen.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Advies Anno Nu

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
6 tot / met 10 medewerkers
Telefoonnummer
0314642643 031464**** Toon
Locatie
Doetinchem