Accon avm

Doetinchem

Over Accon avm

Bedrijfsactiviteiten van Accon avm

Je kent ons vast al, Accon avm is de grootste zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Nederland. Medewerkers bedienen vanuit ca. 45 kantoren ruim 30.000 klanten. Onze medewerkers en klanten ervaren de persoonlijke benadering van een regionaal kantoor met de ruggensteun van een landelijk opererende organisatie.

Het belangrijkste is dat je betrokken bent bij de klant. Dan pas kun je hem het beste adviseren. Om dat te kunnen doen, moet je dicht bij jezelf, je roots en je ambities blijven. Dat is de kern van onze manier van werken: je klant leren kennen door dicht bij jezelf te blijven.

We zoeken starters die net zo ambitieus zijn als onze klanten. Ben je (bijna) klaar met je studie? Wil je het maximale uit je diploma halen? En toch jezelf blijven? Start dan bij accon?avm. We verwachten mooie cijfers. We verwachten inhoudelijke kennis. Maar het is vooral de combinatie van ambitie en oprechte betrokkenheid die telt. Dat vuur moet er zijn. Om je klanten te leren kennen, om werk te maken van hun ideeën, hun drijfveren en hun toekomstplannen. Dat is, geloven wij, de manier waarop je jouw rol als toekomstig adviseur optimaal vormgeeft. En hoe je voldoening haalt uit je werk.

Interesse? Kijk dan op www.startenbijacconavm.nl.

Match jij met accon avm?
Onze opleidingsmogelijkheden geven je volop de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en beter te worden in je vak. Dat geldt zowel voor studenten en starters als voor professionals. Wij investeren continu in het kennisniveau binnen de organisatie en bieden je zowel interne oplossingen als externe (vervolg)opleidingen. Opleidingsprogramma voor starters • Interne Talentenprogramma’s. Trainingen ‘on the job’ met focus op je persoonlijke ontwikkeling en adviesvaardigheden, commerciële talenten en jezelf ontplooien binnen de organisatie; •
Vervolgopleidingen. Veel gekozen vervolgopleidingen zijn: Fiscaal Recht, Fiscale Economie, Accountancy (RA/AA), Bedrijfseconomie, opleidingen van brancheverenigingen en -organisaties. accon avm is ambitieus en vindt groei van haar klanten en medewerkers belangrijk. Daarom hebben wij sinds 2008 een inhouse opleidingsinstituut, de accon avm academy. Per jaar organiseren we masterclasses, webseminars en e-studies voor onze accountants en fiscalisten. Dit doen we op een vestiging in de buurt, zodat je opleiding altijd dichtbij is. Zo blijf je dichtbij jezelf, en zorg je wel dat jij en ook je klanten blijven groeien!

Ben je student? Zit je in de laatste fase van je studie en bent op zoek naar een plek waar je alles uit jezelf kunt halen? Bekijk dan even onze studentenpagina op www.werkenbijacconavm.nl voor meer informatie. Wil je meer weten over je opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, of heb je vragen over de sollicitatieprocedure, bel dan met onze recruitmentafdeling: 0184- 632619.”

Bedrijfscultuur bij Accon avm

Wij bieden je een werkomgeving waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Je werkt dan wel in een (middel)grote organisatie. Maar zonder de strakke regels en afgebakende paden van andere grote werkgevers. Bij ons kun je optimaal je eigen koers kiezen. Wij laten enkele toekomstige collega’s aan het woord.

http://www.werkenbijacconavm.nl/starters/testimonials

Bedrijfsvideo Accon avm

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Accon avm

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Handel en dienstverlening
Bedrijfsgrootte
> 500 werknemers medewerkers
Telefoonnummer
06-20023611 06-2002**** Toon
Locatie
Doetinchem