Abcom IT Solutions

Doetinchem

Over Abcom IT Solutions

Bedrijfsactiviteiten van Abcom IT solutions

 

Abcom IT solutions is een Achterhoeks automatiseringsbedrijf en is gespecialiseerd in hard- en software oplossingen binnen het MKB. Wij adviseren, leveren, installeren en onderhouden uw hardware en software.

 

Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van oplossingen voor bedrijfsautomatisering zijn ze één van de grotere spelers in de regio. Korte lijnen en een persoonlijke werkwijze staan hierbij daarom voorop.

 

Naast het HP preffered business Partnerschap en Microsoft Certified Partnerschap zijn ze ook gecertificeerd leverancier van UNIT4 en Accountview. Daarnaast kunnen wij de klant ook voorzien van maatwerkoplossingen of koppelingen tussen verschillende pakketten.

 

Abcom IT solutions beheerst het gehele traject van ontwerp, levering, installatie, implementatie en onderhoud van uw complete bedrijfsnetwerk.

 

Bedrijfscultuur bij Abcom IT solutions

 

Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied bedrijfsautomatisering zijn ze de specialist op het gebied van hardware en software oplossingen. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een technisch consultant (IT-engineer). Heb jij een neus voor IT-uitdagingen en steek jij graag je nek uit ? Ben jij een enthousiast persoon die gaat voor oplossingsgerichtheid ? Dan verwelkomen wij jou graag als IT-consultant in ons team in Doetinchem.

 

Stage lopen, afstuderen of werken bij Abcom IT solutions

 

Abcom IT Solutions de specialist op het gebied van hardware en software oplossingen. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een technisch consultant (IT-engineer). Heb jij een neus voor IT-uitdagingen en steek jij graag je nek uit? Ben jij een enthousiast persoon
die gaat voor oplossingsgerichtheid? Dan verwelkomen wij jou graag als IT-consultant
in ons team in Doetinchem.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Abcom IT Solutions

Sector
ICT / IT
Bedrijfsgrootte
11 tot / met 20 medewerkers
Telefoonnummer
085-1305770 085-130**** Toon
Locatie
Doetinchem