Aannemersbedrijf Kormelink

Rietmolen

Over Aannemersbedrijf Kormelink

Bedrijfsactiviteiten van Aannemersbedrijf Kormelink

Aannemersbedrijf Kormelink is een solide familiebedrijf en bestaat inmiddels ruim 100 jaar. Vanuit Rietmolen en Haaksbergen worden projecten ontwikkeld en gerealiseerd in het oosten, midden en westen van het land. Met circa 75 vakspecialisten, bestaande uit een mix van jonge talenten en ervaren professionals, zijn we in staat om onze klanten van initiatiefase tot en met het onderhoud en beheer op een professionele wijze te bedienen. Dat maken we iedere keer opnieuw waar door vast te houden aan een aantal belangrijke pijlers: inspiratie, ambitie, partnerschap en duurzaamheid.

Bedrijfscultuur bij Aannemersbedrijf Kormelink

Ben je op zoek naar een uitdagende en veelzijdige carrière in de bouw? Bij Kormelink krijg je uitstekende kansen. Wij bieden de kans om jezelf te ontwikkelen in een solide bouwbedrijf met een uitstekende reputatie.
Bij ons is vakmanschap de basis. Vakmanschap die al aanwezig is of die wij proberen te creëren. Wij zien het als een uitdaging om talenten te (h)erkennen en te laten groeien. Bij Kormelink vinden we dat essentieel. We stellen bij alles wat we doen de mens centraal. Wij motiveren onze medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Elke dag opnieuw.

Bedrijfsvideo Aannemersbedrijf Kormelink

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Aannemersbedrijf Kormelink

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
0545-221281 0545-22**** Toon
Locatie
Rietmolen