AchterhoekWerkt carrièretips

Hier vind je handige carrièretips om je te helpen bij het vinden van een stage, afstudeeropdracht of baan. Hopelijk helpen deze carrièretips je om jouw carrière in de prachtige Achterhoek verder te laten groeien.

juli 5, 2024
Ontmoet Thomas de Vries: Marketing Communicatie Specialist met een passie voor content creatie
Thomas de Vries is een gedreven professional in Marketing Communicatie met een sterke focus op content creatie en storytelling. Met een Bachelor in Communicatie van de Universiteit van Amsterdam en ervaring bij verschillende marketingbureaus, brengt Thomas waardevolle kennis en creatieve vaardigheden naar jouw organisatie.
juli 5, 2024
Ontmoet Marit Postma: Mechatronica Specialist met passie voor innovatie
Marit Postma is een gedreven professional in Mechatronica met een sterke focus op het integreren van mechanische, elektronische en softwarematige systemen. Met een Master in Mechatronica van de Technische Universiteit Delft en ervaring bij toonaangevende technische bedrijven, brengt Marit uitgebreide kennis en praktische vaardigheden mee naar jouw organisatie.
juli 5, 2024
Ontmoet Jan Peters: ervaren ICT-specialist met expertise in systeembeheer
Jan Peters is een gepassioneerde ICT-professional met uitgebreide ervaring in systeembeheer en een bewezen staat van dienst in het optimaliseren van IT-infrastructuren. Met een Bachelor in Informatica van de Technische Universiteit Eindhoven en meer dan 8 jaar werkervaring bij vooraanstaande IT-bedrijven, brengt Jan diepgaande technische kennis en innovatieve oplossingen naar jouw organisatie.
juli 5, 2024
Ontmoet Maria Jansen: junior administratief medewerker met sterke organisatorische vaardigheden
Maria Jansen is een gedreven professional met een solide achtergrond in administratieve taken en een sterke focus op nauwkeurigheid en efficiëntie. Met een Bachelor in Bedrijfsadministratie van de Hogeschool van Amsterdam en ervaring als Administratief Medewerker bij ABC Bedrijf, brengt Maria waardevolle kennis en vaardigheden naar jouw organisatie.
juli 5, 2024
Maak kennis met Van Raam en de Ideeënfabriek
Van Raam is gespecialiseerd in het fabriceren van aangepaste fietsen. In de Ideeënfabriek van Van Raam krijgen jonge talenten de kans om hun creativiteit de vrije loop te laten en actief bij te dragen aan innovatieve projecten binnen het bedrijf. Benieuwd hoe ze bij Van Raam werken aan de mobiliteit van de toekomst? Lees snel verder en ontdek meer over de mooie projecten en hoe jij hieraan kunt bijdragen!
mei 1, 2024
Ontmoet Demi Scholten, onze nieuwe projectcoördinator bij AchterhoekWerkt en De Talententuin Achterhoek!
We zijn verheugd om Demi Scholten als onze nieuwe projectcoördinator bij AchterhoekWerkt en De Talententuin te introduceren. Demi brengt een frisse blik en dynamische energie in ons team. Ze is een echte Achterhoeker en trots op onze mooie regio. Ze heeft er zin in om een brug te slaan tussen de prachtige Achterhoekse bedrijven en (jonge) talenten.
april 22, 2024
Ontdek het buitenleven: een boeiend interview met Nienke Breukers van Obelink!
Hoewel het zonnige weer nog even op zich laat wachten, is de lente officieel begonnen! Binnenkort tijd om weer meer naar buiten te gaan en te genieten van het buitenleven. Daarom gingen wij voor Mijn Magazine voor de editie ‘’Buitenleven’’ in gesprek met Nienke Breukers, werkzaam bij Obelink, specialist in kamperen en outdoor!
april 17, 2024
Tips voor het optimaliseren van jouw vacatures voor Google for Jobs!
Wil jij ervoor zorgen dat jouw vacatures beter opvallen voor potentiële kandidaten en meer succes behalen in het wervingsproces? Hier zijn enkele handige tips die jou kunnen helpen om jouw vacatures te verbeteren en er tevens voor zorgen dat jouw vacatures worden geindexeerd door Google for Jobs.
maart 7, 2024
10 tips om jouw bedrijfspresentatie naar een hoger niveau te tillen op AchterhoekWerkt.nl
Als bedrijf is het cruciaal om op te vallen in de competitieve arbeidsmarkt. Vooral wanneer je op zoek bent naar toptalent om je team te versterken, is het zaak om je bedrijfspresentatie op AchterhoekWerkt.nl naar een hoger niveau te tillen. Graag delen we 10 tips om jouw bedrijf in de Achterhoek te laten schitteren en de ideale kandidaten aan te trekken.