AchterhoekWerkt carrièretips

Hier vind je handige carrièretips om je te helpen bij het vinden van een stage, afstudeeropdracht of baan. Hopelijk helpen deze carrièretips je om jouw carrière in de prachtige Achterhoek verder te laten groeien.

april 22, 2024
Ontdek het buitenleven: een boeiend interview met Nienke Breukers van Obelink!
Hoewel het zonnige weer nog even op zich laat wachten, is de lente officieel begonnen! Binnenkort tijd om weer meer naar buiten te gaan en te genieten van het buitenleven. Daarom gingen wij voor Mijn Magazine voor de editie ‘’Buitenleven’’ in gesprek met Nienke Breukers, werkzaam bij Obelink, specialist in kamperen en outdoor!
april 17, 2024
Tips voor het optimaliseren van jouw vacatures voor Google for Jobs!
Wil jij ervoor zorgen dat jouw vacatures beter opvallen voor potentiële kandidaten en meer succes behalen in het wervingsproces? Hier zijn enkele handige tips die jou kunnen helpen om jouw vacatures te verbeteren en er tevens voor zorgen dat jouw vacatures worden geindexeerd door Google for Jobs.
maart 7, 2024
10 tips om jouw bedrijfspresentatie naar een hoger niveau te tillen op AchterhoekWerkt.nl
Als bedrijf is het cruciaal om op te vallen in de competitieve arbeidsmarkt. Vooral wanneer je op zoek bent naar toptalent om je team te versterken, is het zaak om je bedrijfspresentatie op AchterhoekWerkt.nl naar een hoger niveau te tillen. Graag delen we 10 tips om jouw bedrijf in de Achterhoek te laten schitteren en de ideale kandidaten aan te trekken.
januari 16, 2024
Zeven tips om effectief te plannen
Effectief plannen is van belang om productief te zijn en je doelen te bereiken. Hier zijn zeven tips om je te helpen plannen en organiseren van je werktaken.
januari 9, 2024
Het geheim van een overtuigende e-mail: jouw stap naar een stage, afstudeeropdracht of baan in de Achterhoek!
Ben je een ambitieuze stage- of werkzoeker die op zoek is naar nieuwe kansen in de Achterhoek? Dan is het tijd om op te vallen tussen de rest. Met de juiste benadering en een pakkende e-mail, kan je de deuren openen naar geweldige mogelijkheden in deze prachtige regio.
december 14, 2023
Waarom Employer Branding essentieel is voor jou als Achterhoekse werkgever!
Als werkgever in de Achterhoek sta je voor unieke uitdagingen en kansen op de arbeidsmarkt. Employer branding is een krachtige tool die je kan helpen om je te onderscheiden. Laten we eens kijken waarom het zo belangrijk is en hoe je het effectief kunt inzetten.
december 13, 2023
10 tips voor aantrekkelijk werkgeverschap voor jouw organisatie!
Jouw bedrijf in de Achterhoek heeft alle potentie om een aantrekkelijke werkplek te zijn voor talentvolle individuen. Het creëren van een omgeving waarin medewerkers gedijen en floreren, is van onschatbare waarde voor het succes van jouw onderneming. Hier zijn 10 tips die jouw bedrijf kunnen helpen om een aantrekkelijke werkgever te worden én te blijven:
december 13, 2023
Generatie Z aantrekken én behouden voor jouw organisatie
In de moderne arbeidsmarkt is het van cruciaal belang voor jou als werkgever om je aan te passen aan de veranderende verwachtingen en behoeften van verschillende generaties. Terwijl de Babyboomers en de Millennials nog steeds een aanzienlijk deel van jouw beroepsbevolking uitmaken, begint Generatie Z ook een steeds grotere rol te spelen op de arbeidsmarkt. Generatie Z, geboren tussen 1997 en 2012, heeft unieke eigenschappen en verwachtingen die je als werkgever moet begrijpen om talent aan te trekken en te behouden. In dit artikel delen we enkele tips om Generatie Z-medewerkers te binden en boeien voor jouw organisatie.
december 12, 2023
“Bij Brink werd ik verrast door het jonge team”
Mijn naam is Luca Wijgman, ik ben 25 jaar oud en ik werk bij Brink Moulds & Dies op de tekenafdeling. Ik ben nu drie jaar actief bij Brink. Ik ben begonnen in Harskamp en daar heb ik een half jaar lang een inwerktraject gevolgd. Na dit traject ben ik teruggegaan naar Winterswijk en sindsdien ben ik actief als tekenaar/constructeur.