Zorggroep Achterhoek

Doetinchem

Over Zorggroep Achterhoek

Bedrijfsactiviteiten van Zorggroep Achterhoek

Zorggroep Achterhoek bieden persoonlijke en hoogwaardige zorg aan (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking en/of psychosociale/ psychiatrische problematiek. Als dynamische zorginstelling hebben we professionaliteit, werkplezier en eigen regie hoog in het vaandel staan. Door een veilige en goede ondersteunende leefomgeving te creëren voor cliënten kunnen wij hun eigen level zoveel als mogelijk op de door hen gewenste wijze inrichten.

Ieder mens is uniek. De wereld verandert in snel tempo en wij veranderen mee. Zorggroep Achterhoek wil als zorgaanbieder het verschil maken voor de cliënt en onze medewerkers. Wij stellen de cliënt centraal en investeren in de ontwikkeling en het welzijn van onze deskundige medewerkers. Hiermee leveren wij kwaliteit van zorg op een innovatieve en eigentijdse wijze.

Dagelijks werken wij hard om onze dienstverlening verder te ontwikkelen en waar mogelijk te verbeteren. Dit doen wij door te leren en te verbeteren in de praktijk. Om onze kwaliteit te waarborgen werken wij met verschillende systemen en kwaliteitseisen.

Bedrijfscultuur bij Zorggroep Achterhoek

Onze zorg is mensenwerk. Onze cliënten zien voornamelijk de zorgmedewerkers, de sociaal pedagogisch medewerkers zijn het gezicht van onze zorg. Achter hen staat een vast team van stafmedewerkers, wij geven ook hen graag een gezicht. Zodat je weet met wie je te maken hebt bij onze organisatie.

Goed voor je medewerkers zorgen, dat is voor ons belangrijk. We luisteren naar onze medewerkers, en doen graag iets terug en bieden daarom veel mogelijkheden. We bieden werk anno nu. Enkele kenmerken van ons zijn: prettige werksfeer, vooruitstrevend vitaliteitsbeleid, flexibiliteit, laagdrempelig, ruimte voor ontspanning, sociaal en we zijn altijd in beweging.

Heb jij interesse gekregen en wil jij graag werken bij ons? Kijk dan snel of er een vacature voor jou bij zit! Klik op de link en ontdek alle vacatures bij!

https://werkenbij.zorggroepachterhoek.nl/vacatures: Zorggroep Achterhoek

Aanvullende informatie

We hebben een open en platte organisatie structuur. Dit zorgt voor korte lijnen. Alle medewerkers overleggen, sparren en spreken elkaar aan. Zo wordt een ieder gehoord en kunnen we met daadkracht werken.

Bedrijfsvideo Zorggroep Achterhoek

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Zorggroep Achterhoek

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Telefoonnummer
0314362990 031436**** Toon
Locatie
Doetinchem