WAM&VanDurenBouwgroep

Winterswijk

Over WAM&VanDurenBouwgroep

Bedrijfsactiviteiten van WAM&VanDurenBouwgroep

WAM&VanDurenBouwgroep is een regionale, innovatieve en allround faciliterende bouwonderneming. Door het toepassen van nieuwe technieken en middelen kan WAM&VanDuren een meerwaarde creëren voor de bestaande en nieuw te bouwen vastgoed in haar omgeving. WAM&VanDuren kenmerkt zich door haar diensten te combineren met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen om zodoende te voldoen aan de huidige maatstaven, waarbij de kwaliteit, de mens en de klant altijd centraal staan.

Bedrijfscultuur bij WAM&VanDurenBouwgroep

WAM&VanDurenBouwgroep streeft naar hoogwaardige kwaliteit van het geleverde werk waarbij de mens centraal staat. WAM&VanDuren vindt het daarom belangrijk dat de klant en het personeel tevreden is. WAM&VanDuren werkt op een informele manier, hierdoor ontstaat er een ontspannen sfeer op de werkvloer. Wat naar onze mening ten goede komt van het geleverde werk. Daarnaast organiseert de Personeelsverening regelmatig personeelsuitjes en activiteiten om het teamverband binnen de organisatie te versterken.

Stage lopen, afstuderen en werken bij WAM&VanDurenBouwgroep

Wij willen graag dat onze medewerkers gemotiveerd zijn en hun werkzaamheden met plezier uitvoeren. Wij zoeken mensen die goed in een team kunnen werken. Daarnaast is het belangrijk dat onze medewerkers goed in hun vel zitten.


Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door WAM&VanDurenBouwgroep

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
101 tot / met 200 medewerkers
Telefoonnummer
0543 - 51 46 52 0543 - 51 4**** Toon
Locatie
Winterswijk