Zilt-Bikes

Zutphen

Over Zilt-Bikes

Bedrijfsactiviteiten van Zilt-Bikes

Zilt-Bikes is een fietsenmaker in het groot. Op onze locatie in Zutphen, ‘Zilt aan de IJssel’ worden in de werkplaats huurfietsen gerepareerd en grotere projecten uitgevoerd, zoals het periodiek onderhoud van fietsparken van hotels en bedrijven. Wat direct opvalt als je bij Zilt aan de IJssel binnenkomt, is de ruime en lichte werkplaats waar grote aantallen fietsen staan. Wat ook opvalt, is dat er in het midden van de ruimte zestien professioneel uitgeruste werkbanken staan.

Zilt-Bikes wil een sociale onderneming zijn die werk geeft aan mensen voor wie dat geen vanzelfsprekendheid is. Wij werken met verschillende zorginstellingen samen in onze werkplaats. In het kader van dagbesteding repareren cliënten van instellingen onder deskundige begeleiding aan fietsen. En als je niet van sleutelen aan fietsen houdt, dan zijn er ook andere werkzaamheden.

Bedrijfscultuur bij Zilt-Bikes

In Zutphen heeft Zilt-Bikes een prachtig ingerichte werkplaats waar je door het ROC Aventus wordt opgeleid tot fietsenmaker of dagbesteding kunt volgen. In de praktijklessen wordt er gewerkt aan grote projecten in onderhoud van fietsen voor opdrachtgevers of onze eigen fietsen. En als het een beetje mee zit, eindig je met een erkend certificaat. Zilt-Bikes zal daarbij proberen om je daarna te helpen aan passend werk.

Het fietsenmakersvak leer je het beste in de praktijk. En met praktijkervaring op zak vind je sneller werk. Daarom hebben we een uniek traject opgezet waarin je zowel leert als werkt. In het pand van Zilt-Bikes in Zutphen doe je praktijkervaring op en haal je tegelijkertijd je diploma.

Aanvullende informatie

Wil je graag aan de slag, dan hebben wij altijd plaats voor je. Wij kijken daarbij naar jouw ambitie en passie en proberen de juiste plek voor jou te vinden binnen ons bedrijf. Wij hebben daarbij veel ervaring in het werk bieden aan Statushouders, Wajongers en mensen die Beschut werken.  

Bedrijfsvideo Zilt-Bikes

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Zilt-Bikes

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
101 tot / met 200 medewerkers
Telefoonnummer
085 4894721 085 489**** Toon
Locatie
Zutphen