VAST. Werk in de Achterhoek

Wehl

Over VAST. Werk in de Achterhoek

Bedrijfsactiviteiten van VAST. Werk in de Achterhoek

VAST. Werk in de Achterhoek is hét Werving- & Selectiebureau in de regio Achterhoek. Persoonlijk contact vormt de basis van onze dienstverlening voor zowel kandidaten als opdrachtgevers. Bij ons komt vraag en aanbod van mens en werk op persoonlijke als professionele wijze samen.

In een persoonlijk gesprek willen wij achterhalen: Wie jij echt bent? Wat jou drijft? Waar jouw interesses liggen? Waar jij passie voor hebt? En in welke werkomgeving jij op je best functioneert? Kortom, we willen het naadje van de kous weten. Niet omdat we zo nieuwsgierig zijn, maar vooral om jou te leren kennen en daardoor de beste match kunnen maken met jouw toekomstige werkgever.

Bedrijfscultuur bij VAST. Werk in de Achterhoek

Wij zijn niet het enige Werving & Selectiebureau in de regio, maar toch wel uniek in zijn soort. 5 redenen waarom wij verschillen van anderen en wat dit voor jou of jouw organisatie betekent?

1. VAST. is georganiseerd in branches met bijbehorende Branchespecialisten. Hierdoor spreek je altijd iemand die de markt en haar mogelijkheden kent, waardoor zij sneller in staat zijn passende matches te maken.

2. Het VAST. team heeft jarenlange ervaring in de Werving & Selectiebranche, waardoor ze haarfijn weten met welke dilemma’s kandidaten en werkgevers te maken hebben.

3. Het VAST. team blijft ook gelieerd aan Seesing Flex, waardoor zij gebruik kunnen maken van de kennis, ervaring, tools en het netwerk van de gehele organisatie, met haar 6 locaties.

4. De VAST. Branchespecialisten komen allemaal uit de Achterhoek, waardoor ze elk over een zeer groot zakelijk netwerk in de regio beschikken.

5. De VAST. Branchespecialisten zijn geroutineerd in het achterhalen van enerzijds de cultuur, eisen en behoeften van de werkgever en anderzijds de competenties, soft skills en wensen van de kandidaten, om deze vervolgens op feilloze wijze aan elkaar de koppelen.

Wil je weten hoe de Branchespecialisten van VAST. Werk in de Achterhoek jou aan een startersfunctie in de regio Achterhoek kunnen helpen? Neem dan nu contact met ze op!

Stage lopen, afstuderen of werken bij VAST. Werk in de Achterhoek

(Bijna) afgestudeerd voor een mbo, hbo of wo opleiding, starters op de arbeidsmarkt of professionals die toe zijn aan een nieuwe permanente uitdaging.

Bedrijfsvideo VAST. Werken in de Achterhoek

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door VAST. Werk in de Achterhoek

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Telefoonnummer
0314-216038 0314-21**** Toon
Locatie
Wehl