TUWI Nederland B.V.

Winterswijk

Over TUWI Nederland B.V.

Bedrijfsactiviteiten van TUWI Nederland B.V.

TUWI Nederland is al meer dan 40 jaar leverancier van metaalbewerkingsmachines. Groot geworden in de Achterhoek, een bekende naam in heel Nederland en nu ook gevestigd in Moerdijk (bij Dordrecht). We zijn een unieke organisatie in Nederland. Bij ons komen teamwork, een klantgerichte instelling en passie voor techniek en metaalbewerkingsmachines samen. Sommige collega’s zijn al tientallen bij ons in dienst, en dat is niet voor niets. Wij zijn trots op ons bedrijf, het werkklimaat dat we onze werknemers kunnen bieden en de mooie machines en service die we onze klanten leveren.

Bedrijfscultuur bij TUWI Nederland B.V.

TUWI Nederland is een dynamisch en uitdagend bedrijf waarbij geen dag hetzelfde is. Ons bedrijf is constant in beweging. Nieuwe ontwikkelingen bij leveranciers, klanten en natuurlijk intern zijn aan de orde van de dag. We zijn dan ook constant op zoek naar nieuwe, talentvolle mensen die er plezier in hebben om te werken in een dynamische, groeiende organisatie zoals TUWI.

Wil je werken in hecht team binnen een uitdagend werkomgeving? Veel leren en een belangrijk onderdeel worden van de toekomst van ons prachtige bedrijf? Neem contact met ons op.

Stage lopen, afstuderen of werken bij TUWI Nederland B.V.

De techniek en automatisering van door ons verkochte nieuwe machines maken constant een technische ontwikkeling door en jij ziet de uitdaging om hierin mee te groeien. Je bent een echte aanpakker die problemen niet uit de weg gaat en zelfstandig kan oplossen, maar schroomt niet om hulp te vragen wanneer dat nodig is.

We zoeken teamspelers die leergierig, nauwkeurig en precies zijn. Bovendien ben je flexibel als de situatie bij klanten of collega’s er om vraagt, want bij TUWI doen wij het samen.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door TUWI Nederland B.V.

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Telefoonnummer
0543549521 054354**** Toon
Locatie
Winterswijk