Teneo IoT BV

Winterswijk

Over Teneo IoT BV

Bedrijfsactiviteiten van Teneo IoT BV

Teneo IoT BV is een dynamisch en innovatief bedrijf uit Winterswijk, gespecialiseerd in de ontwikkeling van embedded systems op het gebied van Internet of Things (IoT).

Binnen Teneo IoT hebben wij jarenlange kennis en expertise op het gebied van sensortechnologieën gebundeld en ons gespecialiseerd in nieuwe ‘low power wide area’ communicatienetwerken; zoals LoRa(WAN).

Als zodanig ontwikkelen wij hardware en firmware; die we uiteindelijk als toeleveren aan onze klanten. Deze klanten zijn onder meer actief in de volgende markten: Smart Industry, Smart City, Smart Home en Smart Logistics.

Bij Teneo IoT werken we in een jong en enthousiast team nauw samen aan de ontwikkeling van onze devices.
Ter ondersteuning en aanvulling van ons R&D team zijn we continu op zoek naar studenten Technische Informatica en Elektrotechniek, om aan de slag te gaan als embedded software- en/of hardware engineer.

Naast meewerkstages en afstudeeropdrachten bieden wij ook bijbanen aan voor jonge, enthousiaste studenten!

Meer informatie kun je vinden op www.teneo-iot.nl of door te mailen naar stage@teneo-iot.nl

Bedrijfscultuur bij Teneo IoT BV

Bij Teneo IoT werken we in een jong en enthousiast team, bestaande uit software en hardware engineers nauw samen aan de ontwikkeling van onze devices.

Binnen dit team krijgen medewerkers veel verantwoordelijkheden en vrijheid om opdrachten en taken zelfstandig en naar eigen inzicht uit te voeren.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Teneo IoT BV

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
6 tot / met 10 medewerkers
Telefoonnummer
0543-535535 0543-53**** Toon
Locatie
Winterswijk