Ten Brinke Group

Varsseveld

Over Ten Brinke Group

Bedrijfsactiviteiten van Ten Brinke Group

Meer dan 115 jaar ervaring op het gebied van vakkundig bouwen maakt Ten Brinke Group tot een professionele en betrouwbare partner voor uw bouwproject. Als internationaal succesvol vastgoedbedrijf met vestigingen in Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal en Griekenland en met een omzet van meer dan 950 miljoen euro garanderen wij u topkwaliteit en betrouwbaarheid. Voor alle onderdelen in het vastgoedproces zijn wij uw partij. Wij bieden u het complete scala: van de aankoop van grondstukken, het ontwerpen en ontwikkelen van concepten tot de uitvoering en financiering van het vastgoed.
Ook diensten zoals verkoop, verhuur en het property, facility en asset management maken deel uit van ons portfolio. Het is onze hoogste prioriteit om optimaal te voldoen aan uw persoonlijke eisen en wensen. We streven daarbij naar een probleemloze afwikkeling van alle te doorlopen (bouw)processen.

Bedrijfscultuur bij Ten Brinke Group

Tijdens de ontwikkeling en realisatie van uw project staat Ten Brinke Group u voortdurend ter zijde. Van de ontwikkeling van de locatie en de koop van het grondstuk tot en met het regelen van de noodzakelijke vergunningen, de bouw, de verkoop of het beheer. Wij staan garant voor een projectontwikkeling waarbij van oudsher tradities zoals de Nederlandse flexibiliteit en de “Duitse Gründlichkeit” een optimale combinatie vormen. Wij beschikken daarnaast over een toekomstgerichte innovatiedrang en kennen de actuele ontwikkelingen van de markt door en door.

Bedrijfsvideo Ten Brinke Group

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Ten Brinke Group

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
> 500 werknemers medewerkers
Telefoonnummer
0315-881166 0315-88**** Toon
Locatie
Varsseveld