TCB Komeetstaal

Doetinchem

Over TCB Komeetstaal

Bedrijfsactiviteiten van TCB Komeetstaal

TCB Komeetstaal is een Multi-Specialist in Tools, Tooling en Meten. Wij geven objectief, merk-onafhankelijk advies en verhogen uw productiviteit en verlagen uw (product)kosten. We maken aantoonbare besparing in Productie-, Constructie- en Onderhoudsbedrijven werkelijk door onze kennis, adviezen en services te delen.
Wij hebben een partnerschap met de leidende fabrikanten. Bedrijven waar wij nauw mee samenwerken zijn o.a. Sandvik, Iscar, Walter, Mitsubishi, Seco, Yamawa, Erowa, Mitutoyo, Mahr. Ook bieden we totaaloplossingen, maatwerk en flexibiliteit in levering, opslag, voorraadbewaking, facturering en uitgebreide vormen van samenwerking.
Gebruikmakend van de kracht van het internationaal toonaangevend RUBIX netwerk op o.a. Inkoop, Automatisering, Finance, Key Accountmanagement, Logistiek


Bij TCB Komeetstaal kunt u rekenen op specialistische kennis op de volgende terreinen:
– High Precision Tooling systemen voor CNC en conventioneel verspanen
– Op- en Inspangereedschappen voor praktisch alle verspaning disciplines
– Meetgereedschappen en meetsystemen
– Koel- en smeeroplossingen
– Kostenbesparende advisering en logistieke dienstverlening
– Vending machines en uitbesteed magazijnbeheer (VMI/VOI)

Aanvullende informatie

Wij hebben nu een vacature voor onze technische verkoop binnendienst. Ben je geïnteresseerd? Kijk op onze website:

https://www.toolingcenterbenelux.nl/vacatures: TCB Komeetstaal

Bedrijfscultuur bij TCB Komeetstaal

Wij geven volop kansen aan startende werknemers op MBO/HBO niveau met een technische opleiding in de metaal voor verspanende- en opspantechnieken. Hier kan je denken aan een werktuigbouwkundige achtergrond op MBO of HBO niveau.


Werken bij TCB Komeetstaal is technisch, commercieel en logistiek ingericht. Je hebt veel contacten met onze leveranciers en afnemers en vertolkt een technische-, commerciële functie op verkoop binnen- en/of buitendienst niveau, waar betrouwbare- en productieve adviezen aan onze afnemers de norm zijn. Daar onze leveranciers zich voornamelijk in het buitenland bevinden is kennis van de Duitse en Engelse taal een groot voordeel.

Stage lopen, afstuderen of werken bij TCB Komeetstaal

Wij willen graag jonge werknemers in dienst nemen met een gedegen basis opleiding op MBO of HBO werktuigbouwkunde of technische metaal opleiding.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door TCB Komeetstaal

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
11 tot / met 20 medewerkers
Telefoonnummer
0314343000 031434**** Toon
Locatie
Doetinchem