Teamwork Interiors

Terborg

Over Teamwork Interiors

Bedrijfsactiviteiten van Teamwork Interiors

Teamwork Interiors is toonaangevend in interieurbouw met vakmanschap op wereldniveau. Wij realiseren op maat gemaakte interieurs voor winkelconcepten, wereldwijd op afspraak geleverd en gemonteerd. Hierin staat samenwerken met de klant als partner centraal, zodat elk project op tijd geleverd en gemonteerd is. Door modern vakmanschap wordt interieurbouw met uiterste precisie geleverd. Bij Teamwork interiors vind je oprechte, gedreven vakmensen die met plezier samenwerken aan pure kwaliteit.

Bedrijfscultuur bij Teamwork Interiors

Wij geloven dat je als mens het beste tot je recht komt als je op je talent wordt ingezet. Ieder mens verdient een kans, maar je moet die kans wel zelf pakken. Ieder mens is gelijk en wij geloven dat samenwerken meer resultaat oplevert dan een sterke hiërarchie. Daarom geloven wij dat je anderen zo moet behandelen als je zelf ook wilt worden behandeld. Eerlijkheid duurt het langst en zorgt voor gezonde, duurzame werkrelaties op de lange termijn. Ons succesvolle team draait niet op een paar talenten, maar op de kracht van samen optimaal benutten. Kom jij bij ons team?

Stage lopen, afstuderen of werken bij Teamwork Interiors

Onze werknemers lopen over van de energie, zijn echte doorzetters en geloven in eerlijkheid en gelijkheid. Ze zijn flexibel, teamspelers en geloven in de kracht van het team. Wij leveren precisiewerk op het hoogste niveau en daar wordt jij blij van. Je vind het leuk om overal over mee te denken en deinst nergens voor terug.

Bedrijfsvideo Teamwork Interiors

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Telefoonnummer
0031315396983 003131539**** Toon
Locatie
Terborg