SINGA b.v.

Varsseveld

Over SINGA b.v.

Bedrijfsactiviteiten van SINGA b.v.

SINGA Industrial Game Changers staat voor grensverleggende, doelgerichte innovatieve verandering op productniveau. Daarbij kiezen we voor een multidisciplinaire benadering van mechanica, elektronica en software. Het gaat om serieuze transities waarbij we de behoeften van de kant vertalen naar een hoogwaardig innovatief product.

SINGA maakt geen machines of robots. maar integreren nieuwe technologieën in een product van de klant
SINGA ontwerpt en realiseert onder andere mens/machine interfaces, geavanceerde technische softwareplatformen en machinevisioen op basis van de modernste technieken.

Bedrijfscultuur bij SINGA b.v.

SINGA is een jonge succesvolle onderneming met een sterke focus op flexibiliteit en kwaliteit. Bij SINGA werken techneuten die vaktechnische toppers zijn, betrokken zijn bij hun collega’s en klanten, zich daarom ook voor beiden verantwoordelijk voelen en een no-nonsense mentaliteit hebben. Humor en een gezonde dosis flexibiliteit is hierbij een must.

Wij zoeken dan ook vooral mensen die zich hierbij thuis voelen. Mensen waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat en onze organisatie op een hoger niveau willen tillen. Zonder te veel bureaucratie, maar wel professioneel georganiseerd. Mensen die zich verder willen blijven ontwikkelen, meegroeien met SINGA en vooral plezier in het vak hebben.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door SINGA b.v.

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
11 tot / met 20 medewerkers
Telefoonnummer
0315-651515 0315-65**** Toon
Locatie
Varsseveld