Prange BV

Winterswijk

Over Prange BV

Bedrijfsactiviteiten van Prange BV

Prange levert complexe (micro) mechatronische modules en systemen voor de high-tech industrie.
Prange verzorgt hierbij de assemblage van genoemde complexe modules.

De producten die Prange assembleert zijn (micro) mechatronische producten. Dat zijn producten waarin tientallen onderdelen verwerkt zijn die middels verschillende technieken samengesteld dienen te worden. Hierbij is de moeilijkheidsgraad van de assemblage dusdanig hoog dat deze niet bij standaard assemblagebedrijven uitbesteedt kan worden.

Hierbij is de ontwikkeling van productiemachines en tooling een belangrijke factor, doordat hiermee de reproduceerbaarheid verhoogd wordt en een repeteerbare hoge kwaliteit geleverd kan worden.
De ontwikkeling van productiemachines en tooling gebeurt bij Prange volledig in eigen beheer; van hardware tot soft- / firmware.

Voor klanten vormt Prange een multidisciplinaire partner. Haar kennis en kunde is toepasbaar in uiteenlopende marktsegmenten, zoals: semiconductor, high-tech systems, meet- en regeltechniek, ruimtevaart, (petro)chemisch, medical devices, en defensie.

Met klanten in de high-tech sector en producten ter grootte van een dobbelsteen, mag Prange zich een echte technische specialist noemen. Doordat Prange in een vroeg stadium betrokken is bij het ontwikkeltraject van producten van haar klanten, is Prange een echte ‘meedenkende toeleverancier’. Hierdoor komen in het werkveld van Prange diverse specialistische disciplines voor.

Ook het verkooptraject bij Prange kent een uitgebreid spectrum aan disciplines, doordat er met grote OEMers een overeenstemming bereikt dient te worden over het uitbesteden van hun productie, waarin zaken als kwaliteit, reproduceerbaarheid en effectiviteit een belangrijke rol spelen.

Bedrijfscultuur bij Prange BV

Prange is een innovatief en dynamisch bedrijf, gevestigd in Winterswijk. Prange heeft een informeel karakter met korte lijnen tussen diverse afdelingen. Ontwikkelingen bij Prange zijn altijd praktisch gericht. Verbeterslagen worden daadwerkelijk gerealiseerd, zodat de klant en Prange er wat aan heeft.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Prange BV

Als stagiair bij Prange krijg je veel verantwoordelijkheid; je bent verantwoordelijk voor de (deel)ontwikkeling van een systeem. Hierin krijg je veel vrijheid om, met eigen kennis, naar eigen inzicht te handelen.
De gezochte stageplekken zullen dan ook een groot meewerkend aspect hebben. Jij als stagiaire zult onderdeel zijn van een innovatieve en flexibele MKB-er!

Van een stagiair wordt door Prange dan ook een bepaalde mate van discipline en verantwoordelijkheidsgevoel verwacht.

Aanvullende informatie

Prange BV heeft zowel plekken beschikbaar voor commerciële studenten, als voor technische studenten.

Interesse in een mogelijke plek bij Prange BV, of aanvullende vragen? Neem contact met ons op via: stage@prange.nl of 0543-535692 .

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Prange BV

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
6 tot / met 10 medewerkers
Telefoonnummer
0543-535692 0543-53**** Toon
Locatie
Winterswijk