Nijhuis Saur Industries

Doetinchem

Over Nijhuis Saur Industries

Bedrijfsactiviteiten van Nijhuis Saur Industries

Werken voor Nijhuis Saur Industries betekent samenwerken met een innovatieve en betrouwbare specialist in wateroplossingen en -diensten. Bij het aangaan van partnerschappen om specifieke behoeften op het gebied van waterbehandeling uit te voeren, zijn een langetermijnvisie en -strategie noodzakelijk. Dit heeft niet alleen te maken met het zo laag mogelijk houden van uw kosten, maar ook met het volgen van de laatste lokale regelgeving, de impact van klimaatverandering of komende veranderingen binnen de lokale lozingslimieten. In overeenstemming zijn met de regelgeving en de ecologische voetafdruk verlagen kan een moeilijke taak zijn als u zich niet bewust bent van alle specifieke uitdagingen op het gebied van water.

Nijhuis Industries levert solide en adaptieve oplossingen voor duurzaam watergebruik, energie- en hulpbronnenwinning. We helpen industrieën, utiliteitsbedrijven en steden bij het verminderen, hergebruiken en terugwinnen van grondstoffen om de transitie naar een klimaatbestendige en waterrobuuste omgeving te bevorderen en te helpen bij het opbouwen van een veerkrachtiger, duurzamere en inclusievere toekomst.

“Turn your (waste)water into PROFIT”

De missie van Nijhuis Industries is om klanten te helpen bij het verminderen, hergebruik en terugwinnen van water en grondstoffen zodat een winstgevende business case wordt gecreëerd. We helpen onze klanten om te voldoen aan hun steeds strengere duurzaamheidseisen, hun ecologische voetafdruk te verkleinen, productiviteit en energie-efficiëntie te combineren en tegelijkertijd de levenscycluskosten te verlagen.

Duurzaam watergebruik en grondstoffenterugwinning

Met een multidisciplinair team en een uniek in-house portfolio, ontwikkelen, ontwerpen en implementeren we slimme en baanbrekende oplossingen op basis van eigen en innovatieve technologieën.

Met het hoofdkantoor in Nederland is Nijhuis Industries actief in alle geografische regio’s over de hele wereld, met meer dan 2.600 referenties vanuit haar verkoop- en servicecentra in Dubai, Engeland, Polen, Singapore, de VS en Latijns-Amerika.

Sfeerbeelden van Nijhuis Saur Industries