Moventem

Zutphen

Over Moventem

Bedrijfsactiviteiten van Moventem

Als modern onderzoek- en adviesbureau ondersteunen wij organisaties bij het realiseren van doelen en ambities. Moventem biedt een deskundig en betrokken team van onderzoekers, adviseurs, analisten en enquêteurs/ waarnemers, met wie het prettig samenwerken is. Onze expertise ligt in de methodologie en pragmatische aanpak: hoe meet je wat je wilt meten, hoe vertaal je dat naar goede vragen, waar en hoe verzamel je de data, welke analyses zijn nodig om een betrouwbaar antwoord te geven, en wat kun je met de resultaten? Daar ligt onze kracht.

We ondersteunen bij het gehele onderzoekstraject of op onderdelen daarvan. Van het (her)formuleren van de probleemstelling, het operationaliseren naar vragen en de dataverzameling tot en met statistische analyses, rapportage en doorvertaling. Alle faciliteiten voor kwalitatief en kwantitatief onderzoek staan ter beschikking. Afhankelijk van het vraagstuk zetten wij traditionele of juist geavanceerde technieken in.

Bedrijfscultuur bij Moventem

“Bij Moventem kan je werken aan inspirerende projecten voor aansprekende opdrachtgevers door heel Nederland. Wij werken met een relatief jong team met een informele en tegelijkertijd professionele werksfeer. Kortom; een prettige uitdagende werkomgeving.”

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Moventem

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
6 tot / met 10 medewerkers
Telefoonnummer
0575 84 3738 0575 84 **** Toon
Locatie
Zutphen