Metaflex Doors Europe BV

Aalten

Over Metaflex Doors Europe BV

Bedrijfsactiviteiten van Metaflex Doors Europe BV

Metaflex is specialist in luchtdichte deursystemen en geavanceerde automaten voor de medische sector, zorgsector, foodsector en voor cleanrooms en laboratoria. Metaflex is qua specialistische technische kennis en kwaliteit koploper in haar markten.

Bedrijfscultuur bij Metaflex Doors Europe BV

Metaflex is halverwege de jaren ’70 begonnen als montagebedrijf van isolatiepanelen en isolerende deuren. Eind jaren 80 werd als gevolg van specifieke en toenemende klantvragen een eigen productiebedrijf in Aalten opgezet. Vanaf dat moment is Metaflex gestart met het produceren van een zeer omvangrijk deurenprogramma. Hermetische en niet hermetisch sluitende deuren, isolerend en niet isolerend, schuif- of draaideuren, operatiekamerdeuren, branddeuren, röntgenstralingwerende deuren, cleanroomdeuren. De automatisering van deze deuren, een plug-and-play systeem, is door de eigen R&D afdeling ontwikkeld. Inmiddels zijn er duizenden geïnstalleerd in vrieshuizen, operatiekamers maar ook in hoog gekwalificeerde cleanrooms. Metaflex heeft door jarenlange innovatie en het goed benutten van haar kennis, een toppositie verworven in haar markt en levert kwaliteitsproducten. Metaflex levert wereldwijd, ook vanuit haar productiefaciliteit in India, via dealernetwerken en via haar eigen salesorganisatie.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Metaflex Doors Europe BV

Wij willen graag dat onze werknemers een open, nieuwsgierige en leergierige houding hebben. Wij geloven in de kracht van verschillende generaties.

Bedrijfsvideo Metaflex Doors Europe BV

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Metaflex Doors Europe BV

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
+31 (0)88 1414 912 +31 (0)88 1414**** Toon
Locatie
Aalten