Media Doctors

Groenlo

Over Media Doctors

Bedrijfsactiviteiten van Media Doctors

Wij zijn Media Doctors Online marketing & strategie. Wij helpen klanten met het bereiken van de juiste doelgroep in de online wereld door ijzersterke strategieën, online campagnes en waardevolle content. Ons team van jonge professionals is altijd in beweging om alles uit de kansen van jouw bedrijf te halen.

Dat moet ook wel in een wereld waar artificial intelligence, big data en robots leidend zijn. Zonder beweging kunnen we de ontwikkelingen om ons heen niet bij houden en geen voorloper zijn. We streven ernaar om onze klanten te verrassen, door verwachtingen te overtreffen. Dat zorgt voor een glimlach bij onze klanten.

Bedrijfscultuur bij Media Doctors

Groeien doen wij samen. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Heb jij na het zien van deze knappe koppen zin om dit leuke team te komen versterken? Check dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Lees meer over ons via:

https://mediadoctors.nl/over-ons/: Media Doctors

Stage lopen, afstuderen of werken bij Media Doctors

Wij zoeken gedreven online marketeers! Ben jij analytisch ingesteld, heb jij al enige ervaring met bijvoorbeeld het opzetten van social media campagnes en ken jij Google Ads als geen ander? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou als online marketeer.

Als marketeer bij Media Doctors ben je verantwoordelijk voor je eigen klantportfolio. Je creëert uiteenlopende online campagnes die ervoor zorgen dat de doelstellingen behaalt worden. Dit kunnen SEA campagnes zijn, social media advertenties, maar ook SEO landingspagina’s of e-mail campagnes. Jouw dat is hierdoor nooit hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van jouw campagnes. Je analyseert en evalueert jouw werk, om vervolgens kansen te bespreken met jouw klanten.

Naast het werk voor jouw eigen klanten maak je onderdeel uit van ons team. Je denkt mee over campagnes en kansen voor Media Doctors. Af en toe schrijf je een blog of verwerk je een van jouw succesvolle cases op onze website. Ook is er ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ontbreekt er kennis over een van onze diensten of zou je je graag ergens in verdiepen, dan leren wij het je graag.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Media Doctors

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Telefoonnummer
06 15337496 06 1533**** Toon
Locatie
Groenlo