MCA B.V.

Varsseveld

Over MCA B.V.

Bedrijfsactiviteiten van MCA B.V.

Vanaf 1 januari 2019 communiceren Motion Control Automation en Stamhuis Lineairtechniek vanuit een gezamenlijke merknaam MCA linear motion robotics.

De combinatie van deze drie disciplines geeft MCA een unieke positie in de markt als toonaangevende leverancier en industrieel automatiseerder voor de OEM- en Maakindustrie. Kernwaarden zijn engineering, innovatie, maatwerk en totaaloplossingen in mechatronica.

Vanuit 5 vestigingen, waaronder de in aanbouw zijnde BIC-vestiging op Brainport Industries Campus Eindhoven, bieden wij kennis en ervaring via 51 productspecialisten

MCA 2019 en Smart Industry

Beide bedrijven hebben de handen ineen geslagen met één gezamenlijke gedachte en passie: ‘smart automation-oplossingen ontwikkelen én realiseren’! De engineers die over vele jaren ervaring in lineairtechniek, aandrijftechniek, besturingstechniek en robotica beschikken, werken intensief samen om machines en productieprocessen te automatiseren en te robotiseren.

Beide bedrijven zijn in 2015 geacquireerd door Biesheuvel Techniek. Sinds de fusie van Biesheuvel met Brammer in 2017 opereert de groep onder de naam Rubix Group NL.

Bedrijfscultuur bij MCA B.V.

MCA is een dynamische, flexibele onderneming met jonge medewerkers die meedenken met haar klanten en dat zie je terug in onze kernwaarden: innovatie, kwaliteit, kennis, flexibiliteit en betrouwbaarheid

Wij zijn gespecialiseerd in custom made ontwikkelde applicaties in motion control automation en drives ten behoeve van de industriële automatisering.

Bij MCA werken betekent;

Jonge, dynamische omgeving
Innovatieve technologieën
Werken met vooraanstaande fabrikanten in de automatiseringstechniek
Volop ruimte voor ontwikkeling op mechatronica niveau

Bedrijfsvideo MCA B.V.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door MCA B.V.

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
0315257260 031525**** Toon
Locatie
Varsseveld