Klomps Bouwbedrijf

Dinxperlo

Over Klomps Bouwbedrijf

Bedrijfsactiviteiten van Klomps Bouwbedrijf

Klomps Bouwbedrijf is in 1956 opgericht door Herman Klomps sr. en is voortgekomen uit een stukadoor- en metselbedrijf waar van het ontstaan teruggaat naar eind 19e eeuw.

In 1974 heeft Herman Klomps jr het bedrijf, dat in de tussentijd uitgegroeid is tot een bedrijf met circa 15 mensen, overgenomen van zijn vader. De jaren hierna leidde tot een groei van het bedrijf in zowel mensen als in bouwproductie. In de jaren tachtig en negentig werd de projectontwikkelingstak toegevoegd aan het bedrijf. Hiermee zorgde het bouwbedrijf voor haar eigen bouwproductie naast de productie die voortkwam uit een vaste klantenkring in het bedrijfsleven, de woningbouwverenigingen en de particuliere sector.

Recente ontwikkelingen die door ons aan de bestaande bouwactiviteiten zijn toegevoegd zijn duurzaam, energiezuinig en energieneutraal ontwikkelen en realiseren van bestaande en nieuwe gebouwen en het toepassen hiervan bij de renovatie van bestaande woningen

In elk project waar specifieke eisen worden gesteld aan een organisatie waarmee een hoge ambitie (bijvoorbeeld optimale klantbediening, asbestsanering, minimale overlast, krappe planning, etc.) moet worden gerealiseerd, is een vergaande samenwerking tussen ketenpartners noodzakelijk.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Klomps Bouwbedrijf

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Telefoonnummer
0315 657 000 0315 657**** Toon
Locatie
Dinxperlo