Innovatiehub Doetinchem

Doetinchem

Over Innovatiehub Doetinchem

Bedrijfsactiviteiten van Innovatiehub Doetinchem

Bekijk alle actuele vacatures van de Innovatiehub op https://www.innovatiehub.com/.

Innovatiehub Doetinchem is een samenwerking tussen de drie bedrijven Rensa, Wopereis en Hosokawa Micron. Ben je op zoek naar een uitdagende stage of afstudeerplek dan ben je hier aan het goede adres. Rensa, Hosokawa Micron en Wopereis hebben het gehele jaar door uitdagende en interessante (afstudeer)stages beschikbaar. Naast extra begeleiding draagt de Innovatiehub er ook aan bij dat jou plan daadwerkelijk wordt geïmplementeerd in de organisatie.

De drie organisaties bevinden zich in verschillende sectoren, lees hieronder meer over de bedrijven:

HOSOKAWA MICRON B.V.
Hosokawa Micron B.V. is een internationaal bedrijf dat apparaten en installaties ontwerpt, vervaardigt en wereldwijd levert en in bedrijf stelt voor de poederverwerkende industrie. De productportfolio bestaat onder andere uit mengers en drogers, maalapparaten en complete installaties voor laboratoriumtoepassingen en/of industrieel gebruik. Kenmerkende eigenschappen zijn; technologisch toonaangevend, servicegericht, professioneel, betrokken, gericht op langdurige relaties in een motiverende werkomgeving. Hosokawa Micron heeft circa 160 medewerkers en is gevestigd in Doetinchem.

Voor meer informatie kijk op www.hosokawamicron.nl

RENSA
Rensa Family is een internationale groep van familiebedrijven die als toeleverancier in de installatiesector opereert. De Rensa Family bestaat uit Rensa Family Company en onder meer de gespecialiseerde groothandels: CEA (Duitsland), DEWEtech (Duitsland), Gafco, GévierDales, Inexeon, Libra Energy, Rensa Verwarming & Ventilatie, Uniprest (Roemenië) en Verholt.

De gemeenschappelijke waarden van deze (uitsluitend) familiebedrijven zijn de verbindende factor; klantgericht denken en doen, altijd klaarstaan voor een ander en een stap extra zetten om elkaar verder te helpen. Onze kennis en innovatiekracht zetten we dagelijks in om onze klanten een voorsprong te geven. Deze betrokkenheid zit in ons DNA en is wat wij met elkaar gemeen hebben.

Rensa Family Company is de centrale dienstverlener in de Rensa Family. De verschillende specialistische verkoopbedrijven van Rensa Family maken dagelijks gebruik van de diensten en expertise van Rensa Family Company. Denk aan logistieke diensten, HR, eCommerce en ICT, technische support, Marketing & Communicatie en financiële administratie.

Zoals je van een familie mag verwachten handelt Rensa Family vanuit het hart met oog voor de wereld om haar heen. Met de volgende generaties in het achterhoofd, investeert Rensa Family niet alleen in duurzame logistiek, maar ook in een duurzame toekomst. Zo is het nieuwe distributiecentrum volledig energieneutraal.

Rensa Family daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Of je nou magazijnmedewerker bent of directeur, je werkt omdat je het leuk vindt om samen met je collega’s een prestatie neer te zetten waar je trots op bent. Binnen Rensa Family krijg je het vertrouwen en de ruimte om te excelleren in jouw vakgebied. Daarbij leren wij van jou en jij van ons en komen we steeds een stapje verder. Samen op weg naar een duurzame toekomst. Dát is de familiegedachte!
Voor meer informatie kijk op https://werkenbijrensafamily.nl/home

WOPEREIS
Wopereis is opgericht in 1931 en kent een lange traditie van produceren van staalconstructies. In de agrarische sector in Nederland, Duitsland en Rusland heeft Wopereis een goede naam opgebouwd in stallenbouw, stalinrichting, melkwinning en aanverwante projecten. Wopereis is ook actief in niet-agrarische projecten. De RVS afdeling en Machinefabriek Baltes houden zich bezig met machinebouw, opslagsystemen en projecten in de water- en foodsector. Wopereis Solar houdt zich bezig met Solarenergiesystemen en (Wopereis) Cesar ontwikkelt kunststof kozijnen en deuren. Deze activiteiten vinden plaats op verschillende locaties in Doetinchem, Steenderen en Staphorst.

Voor meer informatie kijk op www.wopereis.nl

Bedrijfscultuur bij Innovatiehub Doetinchem

– Innovatief
– Open bedrijfscultuur
– Samenwerken met andere studenten
– Goede begeleiding

Stage lopen, afstuderen of werken bij Innovatiehub Doetinchem

Bij een bedrijf met een Innovatiehub is er naast een stagebegeleider ook een projectmanager aanwezig die jou kan begeleiden. Je hebt door de Innovatiehub de mogelijkheid om met andere studenten samen te werken en er worden ondersteunende trainingen aangeboden om je plan tot een hoger niveau te tillen. Neem voor meer informatie over de Innovatiehub of de opdracht contact op met de projectmanager van de Innovatiehub Doetinchem.

Profiel jonge medewerker

– Zelfstandig
– Communicatief vaardig
– Initiatief tonen
– Leergierig
– Enthousiast

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Innovatiehub Doetinchem

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
> 500 werknemers medewerkers
Telefoonnummer
0612200940 061220**** Toon
Locatie
Doetinchem