iatControl B.V.

's-Heerenberg

Over iatControl B.V.

Bedrijfsactiviteiten van iatControl B.V.

i@ontrol is gevestigd in ‘s-Heerenberg in een gloednieuw modern pand (4-2021). Een inspirerende omgeving midden tussen andere bedrijven en we zijn actief in de SMART-Industrie sector. Tevens worden er bedrijfskundige zaken onderzocht in een R&D omgeving ten behoeve van onderstaande activiteiten zodat er vanuit die invalshoek ook interessante mogelijkheden ontstaan.
-Industriële Softwaretools (webtools/bigdata/productiemachinecoding/machinelearning)
-Automation Consultancy
-Trainingen

Bedrijfscultuur bij iatControl B.V.

i@ontrol heeft werksfeer en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Een bedrijf dat medewerkers uitdagingen biedt en een gedegen leerweg. Wel moet er enige ambitie tot pionieren in je zitten. Door de startupsfeer die er hangt en het kleine formaat van het bedrijf biedt i@ontrol in de huidige markt van ‘internationale giganten’ je nog de ruimte om een breed aspect van het werkveld te ontdekken en is snel schakelen/beslissen geen probleem, waardoor aanhaken bij de laatste trends snel mogelijk is. Door de nauwe samenwerking met A-fabrikanten, opleidingen en overheden zoals diverse gemeenten lopen we voorop bij op dergelijke ontwikkelingen en onderscheiden we ons in de markt.

Stage lopen, afstuderen of werken bij iatControl B.V.

i@ontrol zoekt continu naar uitbreiding van ons jonge team. Ben je innovatief, probeer je graag niet bewandelde paden, werk je graag in kleine teams en ga je voor een gezellige haast familiaire sfeer: dan pas jij in ons profiel.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door iatControl B.V.

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
1 tot / met 5 medewerkers
Telefoonnummer
0314650003 031465**** Toon
Locatie
's-Heerenberg