Hibernis B.V.

Winterswijk

Over Hibernis B.V.

Bedrijfsactiviteiten van Hibernis B.V.

Wij zijn Hibernis. Een voorloper op het gebied van innovatie! Een software ontwikkelbedrijf dat graag het verschil maakt door bedrijven een voorsprong te geven!

Wij helpen bedrijven graag een stap verder! Dit doen wij door voortdurend de vernieuwing van technologieën ons eigen te maken. Zo weten wij zeker dat onze ontwikkelingen toekomstbestendig zijn. Al deze kennis zetten wij in met als doel organisaties te laten innoveren en te ondersteunen bij het realiseren van doelstellingen.

Bedrijfscultuur bij Hibernis B.V.

De wereld om ons heen verandert snel wat maakt dat jij je bij ons niet snel hoeft te vervelen.Daarom zijn wij op zoek naar talenten zoals jij!

Hibernis bied jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving met alle ruimte voor ontwikkeling en aandacht voor plezier! Daarnaast krijg je van ons de ruimte om werk en zelfontplooiing op de manier in te vullen zoals jij dat wilt. Wij bieden jou veel zelfstandigheid waarbij je werkt aan uitdagende opdrachten.

Voel jij je thuis in een dynamische omgeving en wil jij ons helpen om meer digitale impact te maken? Dan maken wij graag kennis met je!

Stage lopen, afstuderen of werken bij Hibernis B.V.

Jouw skills:

– Je bent energiek en positief ingesteld
– Je hebt een sterk analytisch vermogen
– HBO werk- en denkniveau
– Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Hibernis B.V.

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
ICT / IT
Bedrijfsgrootte
11 tot / met 20 medewerkers
Telefoonnummer
0543820216 054382**** Toon
Locatie
Winterswijk