Het Online Huis

Doetinchem

Over Het Online Huis

Bedrijfsactiviteiten van het Online Huis

Het Online Huis is een full service internet marketing bureau gevestigd in Doetinchem met online partners in heel Nederland. Je kunt bij ons terecht voor de online marketing strategie, website & webshop ontwikkeling, beheer en optimalisatie van websites & webshops en internet marketing campagnes. Wij combineren op doortastende wijze onze ervaring op het gebied van online marketing, sales en internettechnologie. Bovendien zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Wij structureren jouw online activiteiten en zorgen voor een online beleving, optimaal bereik en maximaal rendement.

FULL SERVICE ONLINE MARKETING BUREAU

Als full service internet marketing bureau bieden wij je een complete dienstverlening onder één dak.
Een greep uit onze diensten:

Online marketing strategie & campagnes
Zoekmachine marketing (o.a. Adwords & SEO)
Content marketing
Social media marketing
Conversie optimalisatie
Werken op locatie (inhuren online marketeer)
Webtechnieken
Webdesign

Naast onze full service dienstverlening op het gebied van online marketing kun je bij ons ook terecht voor trainingen en workshops om onze kennis en expertise over te brengen aan jou of je team(s).

MAATWERK EN FLEXIBILITEIT

Bij ons staat de behoefte en de doelstelling(en) van jou centraal. Om samen succesvol te ondernemen bekijken we per case welke werksituatie er nodig is doelstellingen te halen. Het werken bij jou op locatie door een (of meer) van onze specialisten behoord bijvoorbeeld tot de mogelijkheid. Daarnaast bekijken we per bedrijf, branche en doelgroep welke designer het beste bij een bedrijf past. We geloven dus niet in standaard oplossingen!

Bedrijfscultuur bij het Online Huis

We zijn een jong en innovatief bedrijf waarbij de wens van de klant centraal staat. Wij zijn altijd geïnteresseerd in jong talent dat affiniteit heeft met internetmarketing!
Neem voor de mogelijkheden contact op met Achterhoek Werkt!

Bedrijfsvideo het Online Huis

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Het Online Huis

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Media en communicatie
Bedrijfsgrootte
1 tot / met 5 medewerkers
Telefoonnummer
0314-640792 0314-64**** Toon
Locatie
Doetinchem