Goma B.V.

Hengelo (Gld.)

Over Goma B.V.

Bedrijfsactiviteiten van Goma B.V.

Goma beschikt over geavanceerde mogelijkheden en vaardigheden in de plaatwerk toelevering. Zo maken we gebruik van eigentijdse productiemethode zoals:

3D design en CAD/CAM
CNC-ponsen
Lasersnijden en kanten
MIG-, MAG-, TIG-, WIG- en CMT- Lassen, puntlassen
Poedercoaten en assemblage

Daarnaast heeft Goma kwaliteitsverhogende en kostenbesparende mogelijkheden op het gebied van werkvoorbereiding en transport. Dankzij bijvoorbeeld het volautomatische plaatmagazijn staat het juiste materiaal op het juiste tijdstip bij de juiste machine, ook ’s nachts en in het weekeinde.
Om u een optimaal eindproduct te kunnen aanbieden beschikken wij over een eigen poedercoatinstallatie en montageafdeling. Ook het transport hebben wij in eigen beheer. U kunt er van op aan dat u uw producten tijdig in huis heeft.

Uniek is het meegroeien met de product-lifecycle. In de aanloopfase van het product door middel van CNC-productie en bij de grotere aantallen, moeiteloos overgaan tot productie m.b.v. zelfontworpen en vervaardigde speciaalmachines.

Bedrijfscultuur bij Goma B.V.

Goma is een zelfstandige onderneming die op basis van onderscheidende product- en proceskwaliteit technisch hoogwaardige metaalproducten vervaardigd, overwegend plaatwerk, bij variabele seriegrootte en deels samengesteld.

De onderneming is initiatiefrijk, marktgericht, probleem- oplossend, snel en flexibel bedienend, betrouwbaar en solide als partner om continuïteit, winstgevendheid en een goede prijs/prestatie te waarborgen.

Met gekwalificeerde en betrokken medewerkers opereert de onderneming als co-engineer, co-maker en/of productie-partner voor en met afnemersgroepen op (inter)nationale markten.

Aanvullende informatie

Er zijn bij ons altijd mogelijkheden om als oproepkracht in de fabriek te werken. Zowel in de overdag als in de avonduren en in de vakanties. Graag ontvangen we je sollicitatie via pz@goma.nl.

Sfeerbeelden van Goma B.V.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Goma B.V.

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
101 tot / met 200 medewerkers
Telefoonnummer
0575-468211 0575-46**** Toon
Locatie
Hengelo (Gld.)