Fleurbaaij Totaal Afbouw B.V.

Aalten

Over Fleurbaaij Totaal Afbouw B.V.

Bedrijfsactiviteiten van Fleurbaaij Totaal Afbouw B.V.

Fleurbaaij is een innovatief afbouwbedrijf met 3 verschillende bedrijfsonderdelen; Fleurbaaij Totaalafbouw, Fleurbaaij Kantoorrenovatie en Fleurbaaij Akoestiek. Al ruim 50 jaar is Fleurbaaij actief in de afbouwbranche om het verschil te maken. We maken gebruik van de oudste ervaringen én de nieuwste inzichten op het vakgebied: uitgerust met moderne systemen en gereedschappen op kantoor en op de werkvloer.

Fleurbaaij Totaalafbouw is de grootste bedrijfstak en richt zich op de aannemerij, zakelijke eindgebruikers en particulieren. Fleurbaaij Totaalafbouw richt zich op de totale afbouw waarbij je moet denken aan o.a.:
– systeemplafond
– systeemwanden
– stucwerk
– tegelwerk
– vloeren

Wij werken adviesgericht en delen graag onze kennis en geven inzicht in onze processen. Zo creëren wij een open en constructieve samenwerking met bouwpartners en opdrachtgevers.

Fleurbaaij Akoestiek richt zich haar akoestische verbetertraject op het realiseren van prettige, akoestische werk- en leefomgevingen. De akoestische situatie (galm/ geluidsoverlast) wordt door middel van een geluisdmeting in kaart gebracht. Vervolgens wordt er een een productadvies uitgewerkt. Wanneer de oplossing door Fleurbaaij is aangebracht wordt er ter controle een akoestiche nameting uitgevoerd.

Fleurbaaij Kantoorrenovatie richt zich op bestaande kantoorpanden welke niet meer kunnen concurreren met de overige in de markt aanwezige vastgoedobjecten. Met kennis van de lokale markt en inachtneming van het gebiedsplan verbouwt Fleurbaaij, in co-creatie met de eigenaar of gebruiker, makelaar en ontwerper, panden tot kwalitatief hoogwaardige kantoren.

Bedrijfscultuur bij Fleurbaaij Totaal Afbouw B.V.

Fleurbaaij staat voor ambitie, hoog kennisniveau gecombineerd met gezonde dosis werklust. We willen met plezier ons werk doen met een gezamenlijk doel.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Fleurbaaij Totaal Afbouw B.V.

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
0543-471166 0543-47**** Toon
Locatie
Aalten