estos Benelux BV

Doetinchem

Over estos Benelux BV

Bedrijfsactiviteiten van estos Benelux BV

estos Benelux is met vestigingen in Nederland, Duitsland en Italie een toonaangevende leverancier in europa van communicatiesoftware op het gebied van Unified communications , CRM/ERP koppeling en Computer telefonie integratie. Wij zorgen ervoor dat mensen in hun werk gebruik kunnen maken van de nieuwste communicatie applicaties. Daarom ontwikkelen wij specifieke software waardoor de onderlinge communicatie met collega’s sterk verbeterd en de klanttevredenheid flink verhoogd met als uiteindelijke doel omzet en rendementsverhoging en verhoging van de servicegraad voor de gebruiker van de estos oplossingen.

Bedrijfscultuur bij estos Benelux BV

Je gaat onderdeel uitmaken van een klein maar zeer gedreven team van estos Benelux met als standplaats Doetinchem. Door in een positieve sfeer met elkaar samen te werken, stralen wij ons succes uit in de markt. Met een informele Work hard, play hard werksfeer waarin plezier in het werk en met elkaar essentieel is bereiken we als team de doelen.

Stage lopen, afstuderen of werken bij estos Benelux BV

Je bent creatief en leergierig om onze producten te leren kennen. Je moet je zelfstandig kunnen en vooral willen ontwikkelen in een zich vormende organisatie. Enthousiast en vol energie pak je de werkzaamheden op. Daarnaast ben je leergierig en geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Business Communicatie Processen

Aanvullende informatie

Als Junior Account Manager voor de Benelux ben je verantwoordelijk voor het actief benaderen van prospects en het genereren van nieuwe business. Je bouwt lange termijn klantrelaties voor het vergroten van ons marktaandeel in diverse marktsegmenten. Je werkt nauw samen met je collega’s. Met veel enthousiasme ga je de geboden uitdaging aan onder begeleiding van je collega´s om estos Benelux verder te laten groeien.

Bedrijfsvideo estos Benelux BV

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door estos Benelux BV

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
ICT / IT
Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
0314791030 031479**** Toon
Locatie
Doetinchem