Elver

Nieuw-Wehl

Over Elver

Bedrijfsactiviteiten van Elver

Elver kent de mogelijkheden en complexe problemen van mensen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke handicap als geen ander. We zijn niet voor niets experts in wonen, dagbesteding, behandeling en begeleiding. Geduldig en creatief zoeken onze specialisten naar kansen binnen beperkingen. Omdat ook de kleinste mogelijkheid een wereld van verschil kan maken. Zeker als je afhankelijk bent van anderen. Dat vinden wij heel gewoon, maar het resultaat is altijd bijzonder.

Binnen Elver hebben we een behandelcentrum voor complexe zorg. Hier werken onder andere: ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten, orthopedagogen en psychologen, een maatschappelijk werkster, AVG en huisartsen, verpleegkundigen, een nurse practioner en tandartsen, gespecialiseerd in bijzondere tandheelkunde. Zorg is onze corebusiness, maar we hebben ook regelmatig plaatsen voor HBO stagiaires in andere vakgebieden zoals HR, Communicatie, Financiën en ICT.

Bedrijfscultuur bij Elver

Elver is de op een na grootste werkgever van de gemeente Doetinchem. Werken voor Elver is werken voor een organisatie die al meer dan 50 jaar expert is in het begeleiden en behandelen van mensen met een verstandelijke beperking.

Elver heeft veel verschillende professionals in huis. Niet alleen voor de zorgverlening, maar ook op allerlei andere interessante vakgebieden. Toch blijft het een echt Achterhoeks bedrijf, waar we elkaar bij naam kennen.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Elver

De mogelijkheden en complexe problemen van mensen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking als geen ander kennen of willen leren kennen. Wil jij ook expert worden in het begeleiden van wonen en dagbesteding of het geven van behandelingen? Als geduldig en creatief zoeken naar kansen binnen beperkingen bij je past, dan pas jij bij Elver. Samen met jou gaan we dan graag een stap verder. Omdat ook de kleinste mogelijkheid een wereld van verschil kan maken, zeker als je afhankelijk bent van anderen. Dat vinden wij heel gewoon, maar het resultaat is altijd bijzonder.

Sfeerbeelden van Elver

Bedrijfsvideo Elver

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Elver

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Gezondheidszorg en -welzijn
Bedrijfsgrootte
> 500 werknemers medewerkers
Telefoonnummer
0314 69 69 11 0314 69 6**** Toon
Locatie
Nieuw-Wehl