ClimateBooster B.V.

Duiven

Over ClimateBooster B.V.

Bedrijfsactiviteiten van ClimateBooster B.V.

ClimateBooster B.V. staat en gelooft, zoals de naam al zegt, in het verduurzamen van het binnenklimaat van woningen en gebouwen. Onze producten zorgen voor efficiëntie verhoging van radiatoren & convectoren. Hiermee zorgen wij ervoor dat gebouwen en woonhuizen sneller en energiezuiniger verwarmd worden. Daarnaast is het mogelijkheid om, zonder hoge investeringen in een nieuwe en grotere radiator of convector, een duurzamere verwarmingssysteem toe te passen met een lage temperatuur (bijvoorbeeld warmtepompen).

Bedrijfscultuur bij ClimateBooster B.V.

ClimateBooster B.V. is een spin-off van het onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf De Beijer RTB B.V. Dit bedrijf is als raadgevend technisch bureau gespecialiseerd op het gebied van duurzame de warmte en koelingstechniek. Hoogwaardige fundamentele kennis en nieuwe technologie worden ontwikkeld, tot concrete producten in eigen laboratoria en productiefaciliteiten.

Stage lopen, afstuderen of werken bij ClimateBooster B.V.

Ben jij altijd al op zoek naar nieuwe technische innovaties en wil jij Nederland helpen om te verduurzamen? Dan ben je bij ClimateBooster op het juiste adres! Wij zoeken geregeld nieuwe mensen met affiniteit voor techniek & productie als voor verkoopactiviteiten. Verwacht wordt dat je proactief bent, gezonde nieuwsgierigheid bezit en strijdvaardig bent om Nederland te verduurzamen. Binnen het bedrijf werken we met korte lijntjes zodat er snelle beslissingen gemaakt kunnen worden.

Bedrijfsvideo ClimateBooster B.V.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door ClimateBooster B.V.

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
11 tot / met 20 medewerkers
Telefoonnummer
+31 (0) 263188835 +31 (0) 26318**** Toon
Locatie
Duiven