Cargolev BV

Zevenaar

Over Cargolev BV

Bedrijfsactiviteiten van Cargolev BV

Cargolev is ontwikkelaar en producent van Lichte Elektrische Voertuigen (LEV). De Cargolev voertuigen zijn sinds oktober 2018 op de markt en komen tot stand in onze eigen ontwikkel- en productielocatie in Zevenaar. Vanuit de nieuwste technologieën en met de beste materialen streven wij naar het perfecte voertuig. Dit doen we omdat wij geloven in de mogelijkheden van duurzame mobiliteit. Cargolev is er voor de makers van de groene stad.

De Cargolev light electric vehicles zijn powered by Electrocar BV. Electrocar BV, gevestigd in Beek (Gem. Montferland), biedt al ruim 15 jaar elektrische mobiliteitsoplossingen op maat. Aan de basis van Cargolev staat de jarenlange ervaring van Electrocar BV.

Bedrijfscultuur bij Cargolev BV

Je wordt onderdeel van een compact team dat samen bijdraagt aan de groei van een nieuw bedrijf en vernieuwende elektrische voertuigen. We bieden een veelzijdige functie, waarin er genoeg ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, mogelijkheid om te groeien en een open werksfeer met fijne collega’s.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Cargolev BV

We nodigen juist ook jonge, gedreven medewerkers die zich verder willen ontwikkelen uit om te solliciteren. Regelmatig zijn we op zoek naar medewerkers met een afgeronde (auto)technische MBO of HBO opleiding. We bieden veelzijdige functies met veel mogelijkheden binnen een bedrijf dat volop in ontwikkeling is.

Aanvullende informatie

Alle vacatures bekijken? Ga naar www.cargolev.com/vacatures
Stuur gerust een open sollicitatie naar vacature@cargolev.com

Wil je meer informatie? Kijk dan op www.cargolev.com en volg ons op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cargolev

Bedrijfsvideo Cargolev BV

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Cargolev BV

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
1 tot / met 5 medewerkers
Telefoonnummer
0316 200095 0316 20**** Toon
Locatie
Zevenaar