BRM Lasers

Winterswijk

Over BRM Lasers

Bedrijfsactiviteiten van BRM Lasers

BRM Lasers is sinds 2010 actief in de CO2 laser machine branche. Met ruim 20 jaar ervaring in het bouwen van metaalbewerkingsmachines zijn ze op zoek gegaan naar lasermachines waarmee ook andere materialen – zoals acrylaten en hout – gesneden en gegraveerd konden worden. Het oog viel daarbij op de import vanuit China, waarbij contacten met een geheel nieuwe cultuur en wereld werden aangelegd. Het begin van een avontuur. Met hun ruime ervaring in de machinebouw hebben zij de lasermachines dusdanig laten aanpassen dat deze op alle vlakken voldoen aan de Nederlandse maatstaven. Zowel kwalitatief als vanuit de ooghoek van de veiligheid: Voor BRM was de ontwikkeling van een apparaat dat trots en zorgeloos verkocht zou kunnen worden topprioriteit. Dit heeft een aantal maanden gekost, maar zo kunnen ze nu dan ook wel een lange tijd al zeggen dat de BRM Lasermachines een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben en klanten uit heel Europa al hebben weten te overtuigen.

Nadat zij klein zijn begonnen met het uitpluizen van de techniek en het geven van demonstraties in een klein gehuurd pand, hebben ze in de afgelopen vier jaar een flinke groei doorgemaakt. Zo heeft BRM een leergierig team aan monteurs in dienst ter ondersteuning van de honderden BRM machines die inmiddels in het veld staan. Naast de groei van de organisatie zelf hebben ze in Europa een enthousiast team van wederverkopers en partners opgebouwd. De komende jaren is het doel dit netwerk verder uit te bouwen zodat ze uiteindelijk heel Europa kunnen bedienen met hun lasermachines.

Belangrijkste pijlers voor een verder BRM succes zullen altijd de genoemde prijs-kwaliteitsverhouding en service zijn. Dit zijn de bouwstenen van BRM en zullen dan ook met continue vernieuwingen gewaarborgd worden. BRM denkt dan ook graag met u mee en geeft u met alle plezier vrijblijvend advies over de mogelijkheden van de lasermachines voor uw gewenste toepassing. Ook het technische serviceapparaat staat altijd voor u klaar met ondersteuning voor, tijdens en na de koop en levering van een BRM lasersnijmachine.

Sfeerbeelden van BRM Lasers

Bedrijfsvideo BRM Lasers

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door BRM Lasers

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Telefoonnummer
0544350320 054435**** Toon
Locatie
Winterswijk