Boschland accountants en adviseurs

Hengelo (Gld.)

Over Boschland accountants en adviseurs

Bedrijfsactiviteiten van Boschland accountants en adviseurs

Als accountant kijken we veel naar geld en getallen, maar ondernemen is meer dan alleen cijfers. We delen dan ook graag onze kennis en ervaring. Boschland accountants en adviseurs werkt met hun klanten sámen. Samen kunnen we namelijk meer doel(en) bereiken. Daarom zijn persoonlijk contact en korte lijnen voor ons ook zo belangrijk.

We praten graag met u over uw bedrijf, uw doelen en uw cijfers. Zodat we u écht overal in kunnen steunen. U vindt bij ons hulp en ondersteuning waar nodig. Voor uw onderneming, uw gezin en uzelf.

Bedrijfscultuur van Boschland accountants en adviseurs

Boschland accountants en adviseurs is een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor waar klanten zich thuis voelen door onze persoonlijke benadering en betrokkenheid bij hun onderneming. De ondernemende mens staat bij ons centraal, meedenken met onze klanten en inspelen op ontwikkelingen die voor hun van belang zijn. We verwachten van onze medewerkers dan ook net dat beetje meer om onze klanten een comfortabel gevoel te geven.

Op onze beurt bieden we onze medewerkers de mogelijkheid en ruimte om vaardigheden te ontplooien en te ontwikkelen. Werken bij Boschland betekent o.a. vrijheid om een traject van begin tot einde te beheersen en een goede balans tussen werk en privé.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Boschland accountants en adviseurs

Net klaar met je opleiding HBO accountancy? Dan hebben wij wellicht een leuke werkomgeving voor jou!
Moet je nog starten met je opleiding? Boschland heeft ruime ervaring met medewerkers in het duaal traject en zouden dan ook graag met je in contact komen.

Aanvullende informatie bij
Boschland accountants en adviseurs

Boschland accountants en adviseurs heeft een aantal brancheteams. Op onze vestiging Hengelo (gld) zijn onze collega’s gespecialiseerd in Food & Agri. Heb je een agrarische achtergrond? Dan zijn we zeker op zoek naar jou!

Bedrijfsvideo Boschland accountants en adviseurs

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Boschland accountants en adviseurs

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Handel en dienstverlening
Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Telefoonnummer
085-0410026 085-041**** Toon
Locatie
Hengelo (Gld.)