Azora

Terborg

Over Azora

Bedrijfsactiviteiten van Azora

Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘naoberschap’ geen loze kreet is. Heel concreet betekent het dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij meerdere keren uitgeroepen tot de beste werkgever van Gelderland, omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent.
Azora werkt vanuit negen zorg- en verpleegcentra en biedt daarnaast ook thuiszorg aan. Bij Azora werken we met ruim 2.200 mensen dagelijks met hart en ziel voor onze cliënten. Op het moment dat ouderen zich niet meer helemaal zelfstandig kunnen redden, staan wij voor hen klaar en dat doen we graag. ‘Kan niet’ komt niet voor in ons woordenboek. We bieden onze cliënten zorg op maat en spelen zo goed mogelijk in op hun specifieke wensen. Of het nu voor een langdurig verblijf is, revalidatie voor een korte periode, voor af en toe (of regelmatig) een dag, of voor zorg, verpleging of hulp in de huishouding thuis. In een open sfeer werken we gemotiveerd met elkaar samen om de beste zorg te bieden.

Bedrijfscultuur bij Azora

Samen vormen wij Azora – een unieke organisatie. Het is voor ons daarom van groot belang dat jouw persoonlijkheid bij Azora past. Wij gaan uit van het principe dat wanneer jij je werk graag doet, dit een positieve uitwerking heeft op je collega’s en op onze cliënten waar we het uiteindelijk allemaal voor doen. We zijn gedreven om de beste zorg te bieden, “kan niet” komt niet voor in ons woordenboek. We bieden onze cliënten zorg op maat en spelen zo goed mogelijk in op hun specifieke wensen. Om de beste zorg te bieden, vragen we je om kritisch te zijn, hard te werken en jezelf continu te blijven ontwikkelen. Werken bij Azora betekent ook dat je de ruimte krijgt. Ruimte om je talenten verder te ontwikkelen, om je in een vakgebied te specialiseren of om deel te nemen aan interessante projecten.
Azora beschikt over haar eigen Azora Academy. Met de Azora Academy willen we het werken in de ouderenzorg laagdrempeliger maken. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen, met én zonder zorgachtergrond. Of je nu je kennis wilt verbreden of verdiepen, en of je nu twintig jaar dezelfde functie hebt of doorgroeit. We doen het samen. Zó leren we van én met elkaar.

Kijk op www.werkenbijazora.nl en www.azora-academy.nl voor jouw mogelijkheden!

Aanvullende informatie

Ben jij op zoek naar een (bij)baan, vakantiewerk, stage, afstudeeropdracht of opleidingsplek? kijk dan op onze website voor de actuele vacatures of neem contact op om jouw wensen en ambities te bespreken!

Sfeerbeelden van Azora

Bedrijfsvideo Azora

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Azora

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Gezondheidszorg en -welzijn
Bedrijfsgrootte
> 500 werknemers medewerkers
Telefoonnummer
0315-338181 0315-33**** Toon
Locatie
Terborg