Achterhoek Performance Center

Doetinchem

Over Achterhoek Performance Center

Bedrijfsactiviteiten van Achterhoek Performance Center

Wij zijn Achterhoek Performance Center: de beste digital professionals uit de Achterhoek. Wij helpen organisaties groeien, via de digitale kanalen. Door de juiste inzet van Online Marketing, E-Commerce, Technologie en Big Data. Dat doen wij graag samen met onze opdrachtgevers, op het hoogste niveau.

Online zorgt ervoor dat Achterhoekse bedrijven voor hun groei niet meer afhankelijk zijn van hun Achterhoekse locatie. Dat vereist dat het niveau van online in de Achterhoek moet groeien en dat de benodigde kennis om die groei te realiseren binnen handbereik moet liggen. Niet in het Westen, maar echt in de Achterhoek. Als die online kennis juist wordt toegepast, groeien de Achterhoekse bedrijven en daarmee ook deze mooie regio.

Achterhoek Performance Center is daarom dé partner voor elk ambitieus Achterhoeks bedrijf dat wil groeien via het online kanaal; nationaal of internationaal. Dat is onze missie.

APC bestaat daarom uit de beste online professionals van de Achterhoek. Wij passen onze kennis en ervaring toe bij onze ambitieuze opdrachtgevers, delen daar ook onze kennis, implementeren online oplossingen en werken samen aan structurele omzetgroei. APC stelt voor elke uitdaging concrete doelen en werkt daardoor structureel aan Performance.

Bedrijfscultuur bij Achterhoek Performance Center

Bij APC krijg je de kans om te werken voor de mooiste bedrijven uit de regio. Je werkt in een jong en ervaren team. Een team met veel kennis en dat delen we graag. We zijn niet groot, maar dat vinden wij juist onze kracht. De lijntjes zijn kort en schakelen gaat snel zodat jij onze klanten net zo snel naar een hoger online niveau tilt. Wij werken graag mét onze klanten. Dit betekent dat je dus ook regelmatig op locatie zit. Geen dag is hetzelfde!

Stage lopen, afstuderen of werken bij Achterhoek Performance Center

Ben jij digital specialist en wil jij werken voor groeiende Achterhoekse organisaties en ondernemers die groot denken? En werken in een omgeving waar kennis en persoonlijke ontwikkeling centraal staat? APC is altijd op zoek naar de beste digital talenten en professionals uit onze regio.

Zouden we jou echt eens beter moeten leren kennen? Mail dan naar bas@achterhoekperformancecenter.nl of vul onderstaand sollicitatieformulier in. Wie weten maken we binnenkort eens kennis!

Aanvullende informatie

Stijgt jouw adrenaline bij het zien van dashboards met groene & stijgende lijnen? Dan heb je de juiste spirit voor een rol als Digital Marketeer bij APC. Ter uitbreiding van ons ervaren team zijn wij op zoek naar een Digital Marketeer die de komende jaren wil groeien van medior naar senior.

APC bestaat pas sinds de zomer van 2017, maar mede dankzij de jarenlange ervaring van onze collega’s en oprichters zetten we snel grote stappen. Daarom kunnen wij jou nu al het volgende garanderen:
– Ervaren collega’s van wie je veel kunt leren
– Veel aan het werk “in het veld” bij onze opdrachtgevers in de Achterhoek
– Veel aandacht voor jou en jouw persoonlijke ontwikkeling
– Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
– Flexibiliteit om werk en privé in balans te houden
– Ruimte voor nieuwe ideeën en ondernemersgeest
– Een fijne, ruime plek om te werken, laptop naar keuze en telefoonvergoeding!

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Achterhoek Performance Center

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Media en communicatie
Bedrijfsgrootte
6 tot / met 10 medewerkers
Telefoonnummer
06 10039612 06 1003**** Toon
Locatie
Doetinchem