a&m impact

Doetinchem

Over a&m impact

De wens om alles anders te doen dan de rest. Dat én de combinatie van development en design leidde in 1998 tot de oprichting van a&m impact. Vanaf 2014 ligt de focus op het aanbieden van digitale communicatieoplossingen specifiek voor de zorgsector. Met een jong, energiek en gedreven team ontwikkelen zij sociaal intranetten, websites en portalen waar duizenden (zorg)medewerkers mee werken.

Focus op de zorg

Je vraagt je misschien af, waarom die focus op de zorg? Omdat dat is waar a&m impact denkt écht impact te kunnen maken door organisaties gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden die het werk ondersteunen en waardoor er meer tijd overblijft voor dat wat echt belangrijk is: goede zorg verlenen. Met meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 200 organisaties in de zorg weten zij wel wat er in de zorg speelt. Op basis daarvan ontwikkelt het team van a&m impact constant door om tot de best passende oplossing te komen. Want online, daar kun je het verschil maken. Het harde werk is zelfs al voor vijf jaar op rij bekroond met een plek in de Emerce 100: de beste bedrijven in e-business in de categorie Digital agency fullservice.

De volgende stap in je carrière

a&m impact is een gedreven organisatie met een hecht team uit Doetinchem, bestaande uit professionals die allemaal vanuit hun eigen specialisme werken en daardoor allemaal een belangrijke schakel vormen in het team. Zelfstandigheid flexibiliteit en vrijheid zijn belangrijke drijfveren. Naast hard werken wordt ook veel aandacht besteed aan ontspanning en zit het met de sfeer wel goed! Wil jij jouw kennis en kunde ook inzetten om de zorg in Nederland beter te maken? Word dan de nieuwste speler in het team van a&m impact!

'n paar mooie kiekjes

En een live inkijkje

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door a&m impact

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
ICT / IT
Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Opgericht in
1998
Telefoonnummer
0314 - 368160 0314 - 36**** Toon
Locatie
Doetinchem