247TailorSteel

Varsseveld

Over 247TailorSteel

Bedrijfsactiviteiten van 247TailorSteel

247TailorSteel is de toonaangevende ‘slimme’ fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen in Europa. Dankzij het Sophia® portaal kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week online bestellingen plaatsen, in één minuut een offerte ontvangen en hun producten binnen 48 uur geleverd krijgen. Het bedrijf is in 2007 opgericht door Carel van Sorgen en heeft haar hoofdkantoor in Varsseveld (Nederland). Andere productiefaciliteiten zijn gevestigd in Oyten (Noord-Duitsland) en Hilden (Noordrijn-Westfalen).

Waarom 247TailorSteel?
Het bedrijf 247TailorSteel streeft naar steeds meer gemak, eenvoud én maatwerk. Bij 247Tailorsteel zijn we overtuigd van de meerwaarde van ‘internet of things’ en kunstmatige intelligentie om aan deze klantbehoeften te blijven voldoen. En dankzij ons geavanceerde systeem Sophia kunnen laserdelen, buizen en kantdelen automatisch uitgelezen worden uit een samengesteld product. Deze geavanceerde software zorgt 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor een efficiënt productieproces, waarmee kosten en tijd worden bespaard. Met onze moderne en geautomatiseerde volledig eigen machineparken in Nederland en Duitsland garanderen wij hoogwaardige kwaliteit. En tevens zorgen onze eigen logistieke voorzieningen voor een snelle en betrouwbare levering.

Sophia: uw persoonlijke online assistent
De online portaal Sophia (Sophisticated Intelligent Analyser) genereert in een handomdraai lasergesneden metalen platen, buizen en kantdelen. Dit alles gebeurt zonder menselijke ondersteuning. Vanuit een STEP-, DXF- of DWG-bestand ontvangt de klant realtime een gedetailleerde offerte. Sophia analyseert de producten en ontwerpen razendsnel. Daarnaast geeft zij tijdens de ontwerpfase inzicht in de kosten. De klant kan tussentijds de materiaalsoorten of –diktes maar ook het design of de verbindingsmethodes aanpassen. Sophia stuurt gaandeweg het traject bij, voor een efficiënt en optimaal eindresultaat.

Volledig eigen machinepark
Bij 247TailorSteel gebruiken ze een volledig eigen machinepark. We werken met 37 eigen lasersnijmachines en 20 kantbanken. Door middel van AGV’s (automated guided vehicles) worden de platen van diverse staalsoorten naar de draagarm van de lasersnijmachine gereden, die daarmee automatisch wordt beladen en afgeladen. De maatvoering wordt direct uit de gegevens van de bestelling gegenereerd. Dit systeem is niet alleen snel en flexibel, maar ook uitermate efficiënt. De fabriek in Varsseveld (NL) beslaat 20.000 m2, de fabriek in Oyten (DE) 6.000 m2 en de fabriek in Hilden (DE) 10.000 m2.

247TailorSteel Academy

In september 2019 heeft 247TailorSteel in Varsseveld de eigen Academy voor opleidingstrajecten officieel geopend. Hier worden voor het hele bedrijf, inclusief de Duitse vestigingen, opleidingen gegeven in het vak van plaatbewerking. Dit omvat het lasersnijden van vlakke plaat en buis en het kanten, mogelijk gemaakt door een moderne lasersnijmachine en kantbank. De Academy is bedoeld voor jonge mensen die net van het vmbo of mbo afkomen, alsook voor omscholers uit andere branches en het bestaande personeel. Bovendien is het interessant te vermelden dat de Academy de mogelijkheid biedt om later trainingen op het gebied van verkoop, inkoop en financiën te volgen.

Algemene feiten:
• Omzet 2021: € 160 miljoen
• Aantal werknemers: 800+
• 22.000+ klanten
• 5 locaties: Varsseveld (NL), Oud Gastel (NL), Oyten (DE), Hilden (DE) en Langenau (DE)
• 125.000 m2 productieoppervlakte
• 60+ lasersnijmachines
• 35+ kantbanken

Meer informatie vindt u op onze website: www.247tailorsteel.com

Bedrijfscultuur bij 247TailorSteel

Ook bij 247Tailorsteel krijgen medewerkers de kans om het beste uit zichzelf te halen. Bij 247Tailorsteel geloven we in de kracht van intrinsieke motivatie en teamspirit: samen behalen we het beste resultaat. Join the winning team van 247TailorSteel!

Stage lopen, afstuderen of werken bij 247TailorSteel

Wij zijn ook altijd op zoek naar nieuwe werknemers die een internationale carrière nastreven bij een organisatie in de plaatstaalbewerkende industrie waar openheid, vakkundigheid en hoogwaardige kwaliteit centraal staan.
Ook krijgen medewerkers van 247TailorSteel de kans om het beste uit zichzelf te halen. Wij geloven in de kracht van intrinsieke motivatie en teamspirit: samen behalen we het beste resultaat. Join the winning team van 247TailorSteel!

Sfeerbeelden van 247TailorSteel

Bedrijfsvideo 247TailorSteel

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door 247TailorSteel

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
201 tot / met 500 medewerkers
Telefoonnummer
0315-270376 0315-27**** Toon
Locatie
Varsseveld