Ontmoet Demi Scholten, onze nieuwe projectcoördinator bij AchterhoekWerkt en De Talententuin Achterhoek!

We zijn verheugd om Demi Scholten als onze nieuwe projectcoördinator bij AchterhoekWerkt en De Talententuin te introduceren. Demi brengt een frisse blik en dynamische energie in ons team. Ze is een echte Achterhoeker en trots op onze mooie regio. Ze heeft er zin in om een brug te slaan tussen de prachtige Achterhoekse bedrijven en (jonge) talenten.

Demi komt uit Winterswijk en haar betrokkenheid bij ons platform begon al tijdens haar studententijd toen ze meerdere keren De Talententuin bezocht. Deze ervaringen hielden haar altijd betrokken en enthousiast over AchterhoekWerkt en De Talententuin. Na haar studie heeft ze het platform gebruikt om een passende baan te vinden, wat haar band met ons alleen maar heeft versterkt.

Wat Demi specifiek aantrok in onze organisatie was het dynamische en jonge team, de kans om interessante Achterhoekse bedrijven en talenten te ontmoeten, en de mogelijkheid om een verbindende rol te spelen tussen het bedrijfsleven en jong talent. Ze ziet grote waarde in het behoud van jong talent in de Achterhoek en het verbinden daarvan met lokale bedrijven, iets wat essentieel is voor de leefbaarheid in onze regio.

Als projectcoördinator is Demi nu verantwoordelijk voor de organisatie van De Talententuin Achterhoek, het carrière-evenement van onze regio!

Voor Demi is de Achterhoek veel meer dan alleen een plek; het is een thuis waar zij zich diep verbonden mee voelt. Ze waardeert de nuchtere mentaliteit, de gezelligheid, en natuurlijk evenementen zoals de Zwarte Cross die onze regio uniek maken. Dit maakt haar niet alleen een ambassadeur van de regio, maar ook een gepassioneerde vertegenwoordiger binnen haar nieuwe rol.

Als projectcoördinator is Demi nu verantwoordelijk voor de organisatie van De Talententuin Achterhoek, het carrière-evenement van onze regio. Ze is het eerste aanspreekpunt voor relaties en partners en denkt actief mee in de organisatie en opzet van het evenement. Met een nieuw en fris perspectief hoopt ze de Talententuin en AchterhoekWerkt naar een hoger niveau te tillen.

Buiten haar werk om is Demi een fervent buitenmens. Ze geniet van wandelen, gravel biking, paddelen en tuinieren. Ook houdt ze ervan om nieuwe plaatsen te ontdekken, tijd door te brengen met vrienden op een terras, of te genieten van een avondje uit in de lokale kroeg.

Welkom aan boord, Demi!